4070 Ti sistem toplamak

Son düzenleme:
Aslinda ROG diye degil OC Edition diye onu söylemistim aralarindaki fark nedir sence?

Cünkü ben 4070 Ti OC Edition ile 4080 arasinda bir fark oldugunu dusunmuyorum sen daha iyi bilirsin muhtemelen tabii

Gerci TUF Gaming'de OC var oda 979 euro haklisin sadece ROG diye o kadar verilmez

OC Edition'nın olayı düz modele göre 20 MHz falan daha yüksek olması ama performans farkı %1 falan.

Aslinda ROG diye degil OC Edition diye onu söylemistim aralarindaki fark nedir sence?

Cünkü ben 4070 Ti OC Edition ile 4080 arasinda bir fark oldugunu dusunmuyorum sen daha iyi bilirsin muhtemelen tabii

Gerci TUF Gaming'de OC var oda 979 euro haklisin sadece ROG diye o kadar verilmez
Hocam 4080 4070ti'dan epey üstün bir ekran kartı. Özellikle vram konusunda çok rahatlık çekersiniz ve ilerde 4k monitör almak istediğinizde elinizi rahatlatır. Bütçe varken 4080 almak bence daha iyi olur.

OC Edition'nın olayı düz modele göre 20 MHz falan daha yüksek olması ama performans farkı %1 falan.

Anladim kardesim eyvallahh adamsin.

Hocam 4080 4070 Ti'dan epey üstün bir ekran kartı. Özellikle VRAM konusunda çok rahatlık çekersiniz ve ileride 4K monitör almak istediğinizde elinizi rahatlatır. Bütçe varken 4080 almak bence daha iyi olur.

Kardesim cok haklisin da arada 300 euro oynuyor oda butceyi bir tik asiyor benim ust sinir 2 bin euro hanimla beni papaz etme aklima girme gözünü seveyim :D :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı