4070 Ti sistem USB 3.0 portunu 2.0 olarak okuyor

veganzombie

Decapat
Daha fazla  
RAM
Kingston Fury Beast DDR5 5200MHz CL40 2x16 GB
SSD veya HDD modeli
James Donkey JD1000PRO 1TB 3400MB/3000MB + 4TB HDD
Ekran kartı
Asus ROG Strix 4070 Tİ
Anakart
ASUS ROG STRIX B650E-E Gaming Wi-Fi AMD B650 soket
İşlemci
AMD Ryzen 9 7900X3D
Öncelikle herkese iyi sosyaller. Umarım konuyu doğru yere açmışımdır :) sorunum tam olarak şu Elgato facecam marka kamera aldım Type-C bağlantısı olduğu için USB 3.0 port ve üzeri kullanıyor bu güne kadar sorunsuz çalışıyordu. Dün bilgisayarı kapattım yattım sabah kalktım kamera çalışmıyor. Kendi sitesinin destek kısmından biraz araştırma yaptım sorunun USB 3.0 portuna değil de 2.0 portuna takıldığında olduğu söyleniyordu. Diğer 3.0 portları denedim 6 porttan sadece birinde çalıştı diğer portları 2.0 olarak görüyor. Bunun çözümü nedir bilen var mı?

Anakartı monte ederken USB 3.0 portları mavi renkte olur. Onu bir kontrol edin.

Öncelikle herkese iyi sosyaller. Umarım konuyu doğru yere açmışımdır :) sorunum tam olarak şu Elgato facecam marka kamera aldım Type-C bağlantısı olduğu için USB 3.0 port ve üzeri kullanıyor bu güne kadar sorunsuz çalışıyordu. Dün bilgisayarı kapattım yattım sabah kalktım kamera çalışmıyor. Kendi sitesinin destek kısmından biraz araştırma yaptım sorunun USB 3.0 portuna değil de 2.0 portuna takıldığında olduğu söyleniyordu. Diğer 3.0 portları denedim 6 porttan sadece birinde çalıştı diğer portları 2.0 olarak görüyor. Bunun çözümü nedir bilen var mı?
Ekran kartının alt bölümünde.

Anakartı monte ederken USB 3.0 portları mavi renkte olur. Onu bir kontrol edin.

Ekran kartının alt bölümünde.

Benim anakarttaki slotlar kırmızı hepsini denedim sadece bir tanesini kabul etti toplamda 7 tane 3.0 port olmasına rağmen sadece 1 tanesini kabul etmesi garip.

Sürücülerden dolayı bir hata olabilir, sürücü güncellemeyi deneyin, Driver Booster öneririm.

Sürücüleri manuel güncelleme atıyorum ve hepsi güncel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı