BlackShark V2X sağ taraftan ses gelmiyor

belirsizz

Hectopat
Makaleler
3
1 gün önce gayet normal ve iyi çalışıyordu. Bugün ise sağ taraftan ses gelmiyor. Kabloları tak çıkar falan yaptım ama düzelmedi. Daha 1 yıllık ürün. Nasıl çözebilirim?

1 gün önce gayet normal ve iyi çalışıyordu. Bugün ise sağ taraftan ses gelmiyor. Kabloları tak çıkar falan yaptım ama düzelmedi. Daha 1 yıllık ürün. Nasıl çözebilirim?
Kronik sorunu. Geçmiş olsun.

Bıktım artık Razer'ın bu sorunlarından. Elimde üç Razer ürün var üçü de sorunlu. Şaka gibi. Kafayı yiyeceğim artık.
Aslında bu üründe sorun çıkması aşırı şans işi ve maalesef siz o fazla şanslı kişilerden birisiniz.

Aslında bu üründe sorun çıkması aşırı şans işi ve maalesef siz o fazla şanslı kişilerden birisiniz.
Hazır Deathadder V3 Pro'mda da sorun varken ikisini birlikte garantiye göndereyim diyorum. İkisinin de garantisi hala bitmedi. Yardımcı olacaklarından şüphem yok ama yaklaşık 1 ay boyunca kulaklıksız kalacağım sorun o.

Diğer ürünler nedir merak ettim hocam bende çok çektim de
Deathadder V3 Pro, yan tuş gıcırdaması ve yerinden çıkması.
Blackwidow V4 çift tıklama, tıklamayı algılamama

Hazır DeathAdder V3 Pro'mda da sorun varken ikisini birlikte garantiye göndereyim diyorum. İkisinin de garantisi hala bitmedi. Yardımcı olacaklarından şüphem yok ama yaklaşık 1 ay boyunca kulaklıksız kalacağım sorun o.

DeathAdder V3 Pro, yan tuş gıcırdaması ve yerinden çıkması.
Black Widow V4 çift tıklama, tıklamayı algılamama

V4 Pro ve V4 %75 2 side aynı şey oldu cidden Razer delirtir

Hazır Deathadder V3 Pro'mda da sorun varken ikisini birlikte garantiye göndereyim diyorum. İkisinin de garantisi hala bitmedi. Yardımcı olacaklarından şüphem yok ama yaklaşık 1 ay boyunca kulaklıksız kalacağım sorun o.

Deathadder V3 Pro, yan tuş gıcırdaması ve yerinden çıkması.
Blackwidow V4 çift tıklama, tıklamayı algılamama
Bağırıyoruz Razer almayın genel anlamda kronik diye ama hala bilindik marka diye tercih ediliyor. Eğer iade alırlarsa verin hocam daha iyilerini önerelim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı