Çözüldü 4070 Ti sistemde alt + Tab attıktan sonra Cyberpunk'ta oyuna girince FPS düşmesi oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mehmet gürün

Centipat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Kingston
Ekran kartı
Galax 4070ti süper
İşlemci
Ryzen 7 7800x3d
4070 Ti Super ve R7 7800x3D işlemcili bilgisayar var Ghost of Tsushima ve Cyberpunk'da test ettim, ikisinde de Alt Tab atıp girdiğimde bir saniye bekleyip anlık FPS düşmesi yaşıyorum, sistemi alalı 3 gün oluyor, ekra kartı modeli Galax.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
4070 Ti Super ve R7 7800x3D işlemcili bilgisayar var Ghost of Tsushima ve Cyberpunk'da test ettim, ikisinde de Alt Tab atıp girdiğimde bir saniye bekleyip anlık FPS düşmesi yaşıyorum, sistemi alalı 3 gün oluyor, ekra kartı modeli Galax.

Ekran kartı driverınızı yükleyin eğer hiç yüklemediyseniz. Eğer yüklediyseniz de driverı DDU ile silin silerken aşağıdan Windows'la alakalı seçeneğin tikini kaldırın. Sonrasında ise en güncel driverınızı yükleyin.
İyi duruyor eğer grafikler de ultradaysa ayrıca Cyberpunk normalde de optimize sorunu olan bir oyun eğer 30 dkden sonra falan da çözülmezse cyberpunkdadır sorun.

Oyun ultrada büyük ihtimalle cyperpunkda sorun dediğin gibi birkaç gün daha farklı oyunlara bakacağım olmazsa servise yollarım yardımın için çok teşekkür ederim konu konu gezdim bulamadım sen tek cümle düzeltin PC mi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı