4070 Ti Super - 14600KF sisteme görüntü gelmiyor

Daha fazla  
RAM
Consair Ven. Cl36 6000mhz
SSD veya HDD modeli
Kingston KC3000
Ekran kartı
4070 Ti Süper Dual OC
Anakart
Asus Ex-B760M-V5
İşlemci
İ5-14600kf
Yeni aldığım sistemi geldiği gibi açtım ve ekran kartını takıp çalıştırdım, sonra monitörü ekran kartında olan girişlere taktım ve çalıştırdım. Ekran geldi no signal HTML 1 hatası verdi, DisplayPort kablosu takıp denedim yine aynı hatayı verdi... Kasayı 7 bin biriktirip aldım, çok büyük olan hevesim kursağımda kaldı.

Ekran kartım: 4070 Ti Super Dual OC.
Ana kartım: ASUS-ex B760M-V5
RAM: Consair v CL36 6000 MHz.
İşlemci: Intel i5 14600KF.
GÜÇ-750W bronz.

Hazır sistem aldım ve özellikle söyledim BIOS kurmayı bilmiyorum, güncellemeyi yapmaya korkuyorum diye. BIOS güncel göndereceklerini söylemişlerdi.

Anakartınızın sitesine göre 14'ncü nesil işlemciler için 1205 bios sürümü gerekiyor. Büyük ihtimal sizin anakartın biosu eski sürüm. Bunu test etmeninde tek yolu 12 veya 13'ncü nesil işlemci ile sistemi açmayı denemek..

Anakartınızın sitesine göre 14'ncü nesil işlemciler için 1205 BIOS sürümü gerekiyor. Büyük ihtimal sizin anakartın BIOS'u eski sürüm. Bunu test etmeninde tek yolu 12 veya 13'ncü nesil işlemci ile sistemi açmayı denemek.

Hiç birine sahip değilim ekran yok BIOS nasıl açabilirim no signal HTML 1 hatası var, kablo bozuk olabilir diye DisplayPort ile denedim aynı hatayı verdi, Gaming gemi arayacağım yarın, ilk defa sistem topladım... Hevesim kalmadı. Teşekkür ederim yardımın için bir şey daha soracağım ekran kartında neden kırmızı ışık yanıyor.

Bu sistemi toplayan firma görüntü almadan yollamaz, tek montajladığınız şey ekran kartı, söküp tekrar takıp denyanıyor.

Bir kere tak çıkar yaptım, yine olmadı ve kutudan çıkardığımda ekran kartının dişlerinde koruma yoktu. Yarın iletişime geçeceğim, sıkıntı var ise geri yollayacağım. Kasa orada çalışıyor olsa bile kargocu sıkıntı olmuş olabilir.

Hiç birine sahip değilim ekran yok BIOS nasıl açabilirim no signal HTML 1 hatası var, kablo bozuk olabilir diye DisplayPort ile denedim aynı hatayı verdi, Gaming gemi arayacağım yarın, ilk defa sistem topladım... Hevesim kalmadı. Teşekkür ederim yardımın için bir şey daha soracağım ekran kartında neden kırmızı ışık yanıyor.

Bir kere tak çıkar yaptım, yine olmadı ve kutudan çıkardığımda ekran kartının dişlerinde koruma yoktu. Yarın iletişime geçeceğim, sıkıntı var ise geri yollayacağım. Kasa orada çalışıyor olsa bile kargocu sıkıntı olmuş olabilir.
Ekran kartınızda sıkıntı varsa yine işlemciniz 'KF' serisi olduğu ve bu seri de dahili görüntü birimi bulunmadığından görüntü alamazsınız.

Kırmızı ışığın yanık olması sistemin kapalı olduğu, ışığın sönmesinin sistemin açık olduğu anlamına geldiğini söyleyenler olmuş.

Ekran kartınızda sıkıntı varsa yine işlemciniz 'KF' serisi olduğu ve bu seri de dahili görüntü birimi bulunmadığından görüntü alamazsınız.

Kırmızı ışığın yanık olması sistemin kapalı olduğu, ışığın sönmesinin sistemin açık olduğu anlamına geldiğini söyleyenler olmuş.
Kasayı açsam bile ışık yanmaya devam ediyor.

Hazır sistem aldım ve özellikle söyledim BIOS kurmayı bilmiyorum, güncellemeyi yapmaya korkuyorum diye. BIOS güncel göndereceklerini söylemişlerdi.

BIOS sıfırlamayı bilmiyorum, RAM'ları söküp taktım yine no signal hatası veriyor. 5 saattir uğraşıyorum. Hazır sistem olduğu için BIOS'ta sıkıntı var mıdır bilemem.

Büyük ihtimal anakart veya ekran kartında sorun var ama belki de monitöre bağlarken yanlış yere takmışsındır o yüzden kasada ekran kartının oraya takman lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı