PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.681 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 2 Eylül 2024 #21 ExodiusS dedi: Günceleme msi aldım.... Eki Görüntüle 2300076 Genişletmek için tıkla... Alabileceğiniz en kötü modeli almışsınız ama artık hayırlı olsun demek düşer.
ExodiusS dedi: Günceleme msi aldım.... Eki Görüntüle 2300076 Genişletmek için tıkla... Alabileceğiniz en kötü modeli almışsınız ama artık hayırlı olsun demek düşer.
ExodiusS Kilopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #22 PARAMORE dedi: Alabileceğiniz en kötü modeli almışsınız ama artık hayırlı olsun demek düşer. Genişletmek için tıkla... RGB'siz sade testler'de Max 64 dereceye çıkıyor. Daha ne olsun. Kalite zaten MSI... Gaming X modelini alacaktım ama stokta yokmuş. Hazır indirimdeyken aldım.
PARAMORE dedi: Alabileceğiniz en kötü modeli almışsınız ama artık hayırlı olsun demek düşer. Genişletmek için tıkla... RGB'siz sade testler'de Max 64 dereceye çıkıyor. Daha ne olsun. Kalite zaten MSI... Gaming X modelini alacaktım ama stokta yokmuş. Hazır indirimdeyken aldım.