4070 Ti Super hangi marka alınır?

Şu an piyasa en ucuz Galax 4070 Ti Super 'malzeme kalitesi' dışında diğer kartlara nazaran +10 derece daha fazla ısıda çalışıyor. Malzeme kalitesi kötü olduğu için kararsızım. Garantisi bittiği anda sorun yaşanacak kartlardan birisi gibi duruyor... ASUS ise garanti konusunda rezalet ötesi, haklı çıksanız bile uğraştırıp duruyorlar. Konuya gelecek olursak hangi model F/P tercih edersiniz? Gigabyte soğutması 3000 serisinde rezaletti. ASUS modelerini yetkili servisi kötü olduğu için almayacağım. Hangi model tercih edilmeli sizce. Galax modelini uzun süredir kullanan var ise almayı düşünüyorum. Burada video testleri var ama yine de Video'a görünen aynısı olmuyor bildiğiniz üzere...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alacağım markalar;
-Gigabyte 4070 Ti Super Windforce 16g 3 fanlı

37.396,79TL
- MSI 4070 Ti Super 16 GB Ventus 3X OC

38.499,00TL

-Galax 4070 Ti Super
33.799, 00 ₺

INNO3D soğutma konusunda güzel marka globalde bir adı var sadece trde bilinmiyor, öneririm.

Gigabyte Windforce var gayet de memnunm 4070 Super var bende nesi kötüymüş merak ettim? Uzun zamandır da kullanıyorum
Windforce bu seride Ventus'tan çok daha iyi bu arada. 4000 serisinde tek uzak durulacak kart Ventus olabilir. İç komponent kalitesi olarak Galax ikisinden de iyi.

Galax 4070 Ti Super kullanıyorum öneririm.

IMG_1864.jpeg

Şu an piyasa en ucuz Galax 4070 Ti Super 'malzeme kalitesi' dışında diğer kartlara nazaran +10 derece daha fazla ısıda çalışıyor. Malzeme kalitesi kötü olduğu için kararsızım. Garantisi bittiği anda sorun yaşanacak kartlardan birisi gibi duruyor... ASUS ise garanti konusunda rezalet ötesi, haklı çıksanız bile uğraştırıp duruyorlar. Konuya gelecek olursak hangi model F/P tercih edersiniz? Gigabyte soğutması 3000 serisinde rezaletti. ASUS modelerini yetkili servisi kötü olduğu için almayacağım. Hangi model tercih edilmeli sizce. Galax modelini uzun süredir kullanan var ise almayı düşünüyorum. Burada video testleri var ama yine de Video'a görünen aynısı olmuyor bildiğiniz üzere...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Alacağım markalar;
-Gigabyte 4070 Ti Super Windforce 16g 3 fanlı.

37.396,79TL
- MSI 4070 Ti Super 16 GB Ventus 3X OC.

38.499,00TL

-Galax 4070 Ti Super.
33.799, 00 ₺

Hocam normalde Zotac alın derdim ancak fiyatı MSI'dan bile pahalı ondan dolayı öneremiyorum bence Galax alın sıkıntı çıkarmayacaktır.

Galax'ın TR de değeri bilinmiyor. Bu arada Galax kötü değil hatta tam tersi çoğu durumda iyi. Özellikle 4070 Ti Super ve üstünde gerçek hüneri ortaya çıkıyor. ASUS ve MSI gibi 9-10 faz koymak yerine 11 faz koymuşlar(4070 Ti Super ex model). Dünya rekoru kıran Galax'ın hof serisine ne demeli? ASUS ROG veya MSI Suprim X malzeme kalitesinde yanına yaklaşamıyor. En iyi PCB kalitesine sahip 4090 Galax hof serisidir.

IMG_1886.png

Windforce bu seride Ventus'tan çok daha iyi bu arada. 4000 serisinde tek uzak durulacak kart Ventus olabilir. İç komponent kalitesi olarak Galax ikisinden de iyi.

Soğutması kötü ve fan sesi yüksek.

Soğutması kötü ve fan sesi yüksek.
Soğutması kötü değil hocam, fan devri diğerlerine göre bir tık yüksek ama çok sesli denemez. Bence siz 2000-3000 serilerinde kalmışsınız. 3000'de bile biraz toplamıştı zaten bu konuda. Ventus açık ara en kötü kart bu seride.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı