Bütçe bu iken bence HP'nin 240hz olanını önermek daha mantıklı gibi.2K daha uzun ömürlü olur.
![]()
Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Vallahi bilmiyorum dostum, FPS oyuncusu ise olur.Bütçe bu iken bence HP'nin 240hz olanını önermek daha mantıklı gibi.
Tam bir FPS oyuncusu olduğum söylenemez. Açıkçası rastgele gözüme güzel gelen oyunları oynuyorum.Vallahi bilmiyorum dostum, FPS oyuncusu ise olur.
O zaman gerek yok, ben Gigabyte modelini öneriyorum.Tam bir FPS oyuncusu olduğum söylenemez. Açıkçası rastgele gözüme güzel gelen oyunları oynuyorum.
O zaman gerek yok, ben Gigabyte modelini öneriyorum.
2K zaten görüntü kalitesi olarak yeterli, kartın içinde ideal. Bide kavisliler genelde VA panel diye biliyorum. Önerilmiyor çoğunlukla hocam.Hocam 2K kavisli monitör tavsiyeniz var mı? Yaklaşık 5 yıldır kavisli monitör kullandım. Bir hayli alıştım. Düz ekranlı bir monitörde sıkıntı yaşayacağımı ve keşke diyeceğimi düşünüyorum. 4K da ekran kartının uzun vadede yorulacağını göz önüne alırsak 4K'den vazgeçtim diyebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.