4070 Ti Super için anakart ve güç kaynağı önerisi

VANTARE

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.
4070 Ti Super.
i7 12400KF.
Kingston 32 GB 3200MHz tek.

Bu parçaları almaya karar verdim ancak anakart ve güç kaynağı kısmında pek bir şey bilmiyorum ne alabilirim anakart ve işlemci için ayrı ayrı 10k bütçe var.
RAM olarak daha iyi bir öneriniz varsa bakabilirim.

Merhaba.
4070 Ti Super.
i7 12400KF.

Bu parçaları almaya karar verdim ancak anakart ve güç kaynağı kısmında pek bir şey bilmiyorum ne alabilirim anakart ve işlemci için ayrı ayrı 10k bütçe var.
Toplam 20K bütçeniz var anakart ve işlemci için.
7K anakart, 13K işlemciye verir 7800x3d alırım çok daha iyi.

i7 12400F diye bir işlemci yok, dediğiniz işlemci i5 12400F sanırım.
Darboğaz yapar. Benim dediğim daha mantıklı.
Ayrıca DDR5 RAM almanız gerekecek.

7800x3d daha iyi olur o halde.

Bir hafta önce ben de 4070 Ti Super aldım ve haliyle yeni bir güç kaynağı almaya da ihtiyacım oldu. Bugün MSI MPG A850G 850 Watt'lık güç kaynağı aldım. Yeni nesil 4000 serisi kartlarla tamamen uyumlu ve ATX 3.0 ve PCIe.5.0 desteği var. Tek kablo ile karta 600 Watt'a kadar güç verebiliyor ve gereksiz kablo karmaşası da olmuyormuş sanırım. Almadan önce biraz araştırdım ve alınabilecek en iyi PSU'nun bu model olabileceğini düşündüm ve bugün sipariş verdim. Size de öneririrm. Yalnız 4070 Ti Super kartlar için her zaman 750 watt yeterli olmayabiliyor. Şahsen benim öyle oldu ve benim kartım Overclock'lu olduğu için 850 watt almak zorunda kaldım. Buna çok dikkat edin derim. Güç kaynağını aldığınızda kartı besleyip beslemediğini görmek için sistemi mutlaka test edin ya da bir bilenden yardım alıp gözünüzün önünde sistemi test etmesini isteyin.

Merhaba.
4070 Ti Super.
i7 12400KF.

Asusun PRIME Z790 ana kart PSU Asusun 850W modeline bakabilirsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı