4070 Ti Super mi alınır Yoksa 5070 icin beklenir mi?

Peki arkadaslar Inno3dnin karti tercih edilir mi yoksa herhangi bir tavsiyeniz var mi bu konuda? @miçobaba @Grim Reaper
Valla hocam ben alırken baya araştırdım Palit vb modellerle aşağı yukarı aynı fiyatta ama Palit'in en alt modellerinden çok daha iyi. Bence alınır ben kendim de 4070 Superi Inno3d aldım boyut olarak da küçük bir kart (Twin modeli) sarkma vb sorunları da olmaz. Soğutması da ortalama üzmez yani. Bence fiyat iyiyse alınır.

3 fanlı ise tercih edilir, bir fark yok hocam markalar arasında. Soğutmada 1-2 derece daha fazla ısınıyor sadece (ASUS veya MSI kartlara göre)
Bence 2 fan olması da iyi hocam 3 fan olunca kartlar çok büyüyor o kadar ısınacağını düşünmüyorum. Ben şahsen Twin modeli aldım internette baktığıma göre 80 dereceyi bulmuyor kart gayet iyi soğutuyor kendini o fiyata. Palit gibi modellerden uzak durun uzun kullanıma dayanacağını sanmıyorum ateş topu resmen 90 derecelere ulaşıyordu kart baktığım testlerde.

Valla hocam ben alırken baya araştırdım Palit vb modellerle aşağı yukarı aynı fiyatta ama Palit'in en alt modellerinden çok daha iyi. Bence alınır ben kendim de 4070 Superi Inno3d aldım boyut olarak da küçük bir kart (Twin modeli) sarkma vb sorunları da olmaz. Soğutması da ortalama üzmez yani. Bence fiyat iyiyse alınır.
35k hocam su an amazonda 3 fanli versiyonu @miçobaba

35k hocam su an Amazon'da 3 fanli versiyonu @miçobaba

4070 Ti Super mi?

bunu alabilirsiniz

Ya da bunu alın hangisini isterseniz.

Galax daha mi iyi INNO3D'den? Amazon'dan almayi planliyorum baska yere cok guvenemiyorum.

Hocam iyi olmasından değil RGB aydınlatması var diye söylemiştim isterseniz INNO'yu alın.

Hocam iyi olmasından değil RGB aydınlatması var diye söylemiştim isterseniz INNO'yu alın.

Ayrıca Gaming Gen TR çok güvenilirdir hocam. 2 sene garantisi var.

Arkadaşlar selamlar, benim 3060'im var ve su an birine direkt 8000-8500 TL gibi bir butceden satabiliyorum. Sizce satip 4070 Ti Super almali miyim yoksa bekleyip 5070 - 5070 Ti mi almalıyım? Islemcim i5 12400F 2K cozunurlukte darbogaz yapar mi?

Bütçenizi bilmiyorum ancak kesinlike 5070 Ti bütçesine yani 40-45 binlere çıkmanız çok iyi olur. 5070 Ti 5000 serisinin en fiyatını hak eden model diye biliyorum. İleride çıkacak oyunlarla birlikte 5000 serisinde bulunan mfg çok işinize yarayacak hem de çok fazla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı