Evet arkadaşlar sorunum bu. Ne yapsam da bir türlü çözemedim, yardımcı olur musunuz?
Sistem özelliklerim:
AMD Ryzen 9 7950X işlemci.
4070 Ti Super ekran kartı.
X870e anakart.
1200W PSU.
Windows 11 Pro işletim sistemi.
Çok enteresan. Ekran kartında sorun garantisi vardır yeni cihaz sonuçta sanırsam dert etme en kötü garantiye yollarsın. Tamir değil de aynı ekran kartının yenisiyle değişim yaptırırız hem de ben sana yardımcı olurum yasayı biliyorum
Çok açık uçlu bir sorun, net bir çözümü de yok. Elektrik tesisatından oluyor diyenler bile var. Micro stutter ise çok fazla takılmamak akıl sağlığınızı korumanız açısından en mantıklısı.
Çok enteresan. Ekran kartında sorun garantisi vardır yeni cihaz sonuçta sanırsam dert etme en kötü garantiye yollarsın. Tamir değil de aynı ekran kartının yenisiyle değişim yaptırırız hem de ben sana yardımcı olurum yasayı biliyorum.
Hocam kart garantiye gitti geldi bir şey yok dediler gönderdiler geri bu forumlarda görmüştüm R9'larda çift ccd varmış ve Windows 11'le stabil çalışmıyormuş sizce Windows 11 ile alaksı olabilir mi?
Çok açık uçlu bir sorun, net bir çözümü de yok. Elektrik tesisatından oluyor diyenler bile var. Micro stutter ise çok fazla takılmamak akıl sağlığınızı korumanız açısından en mantıklısı.
Hocam örnek veriyorum TLOU da bazı sahneleri geçerken %1 ve %0.1 FPS'im 15'lere falan kadar iniyor artı olarak işlemcide ısınıyor RDR de denedim onda da saint denisde yapıyor o normal mi bilemedim.
Hocam kart garantiye gitti geldi bir şey yok dediler gönderdiler geri bu forumlarda görmüştüm R9'larda çift ccd varmış ve Windows 11'le stabil çalışmıyormuş sizce Windows 11 ile alaksı olabilir mi?