4070 Ti Super sistemde stuttering oluyor

Hocam örnek veriyorum TLOU da bazı sahneleri geçerken %1 ve %0.1 FPS'im 15'lere falan kadar iniyor artı olarak işlemcide ısınıyor RDR de denedim onda da saint denisde yapıyor o normal mi bilemedim.
Yerinizde olsam TLOU'da olan bir sorunu çok da ciddiye almazdım. RDR2'ye gelecek olursak kurulu olduğu diskin durumu nedir? Disk testi yaptınız mı? Başka oyunlarda da yapıyor mu?

Yerinizde olsam TLOU'da olan bir sorunu çok da ciddiye almazdım. RDR2'ye gelecek olursak kurulu olduğu diskin durumu nedir? Disk testi yaptınız mı? Başka oyunlarda da yapıyor mu?

Hocam iki adet 1TB'lık 990Pro var birinin sağlığı 92 birinin 100 CoD MW3 2023 de test ettim hocam onda bir şey göremedim yani zaten Online oyun onda olur illaki FPS düşüşü roket falan atıldığında Forza'da test ettim hocam nadir yapıyor dikey eşitlemem açık Forza'da başka oyunda da görmedim sorun.

Hocam iki adet 1TB'lık 990Pro var birinin sağlığı 92 birinin 100 CoD MW3 2023 de test ettim hocam onda bir şey göremedim yani zaten Online oyun onda olur illaki FPS düşüşü roket falan atıldığında Forza'da test ettim hocam nadir yapıyor dikey eşitlemem açık Forza'da başka oyunda da görmedim sorun.
O halde bence kafanıza takacağınız bir sorun yok. TLOU performans parametreleri sizin için bir kıyas olmasın. Eğer saniyeler süren takılmalar yaşamıyorsanız ve yapabileceklerinizi yaptığınız halde bir değişiklik olmuyorsa "optimizasyon" deyip geçmek en mantıklısı. Bunları, bu sorun yüzünden bir RTX 3080 harcamış biri olarak söylüyorum.

XPG'nin bir modeli benim normal RAM'leri garantiye gönderdim stutter oluyor diye hocam RAM XMP destekli olabilir normal RAM'ler geldiğinde açacağım AMD EXPO'yu.
XMP falan geç. EXPO açacaksın. Sorununun sebebi yüksek ihtimal o, yaşayan tek kişi sen değilsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı