Onu alabilir ama işlemci olarak 14400KF den iyi seçenek yok.Thermalright'ın daha iyi soğutucuları var bu paraya ggen'de.
Onu alabilir ama işlemci olarak 14400KF den iyi seçenek yok.Thermalright'ın daha iyi soğutucuları var bu paraya ggen'de.
Onu alabilir ama işlemci olarak 14400KFden iyi seçenek yok.
14700K yazmak istemiştim fakat yanlış yazmışım.Gigabyte H610M.
Öyle bir işlemci yok![]()
Thermalright'ın daha iyi soğutucuları var bu paraya Ggen'de.
AM5'e geç. Kullandığın anakart ölü soket. Zaten H610 yüksek işlemci beslemek için düşük bir anakart.Hocam bütçe artti 20k bütçe var şu an hem islemci hem de sivi soğutucu ikisi toplam 20k olacak şekilde önerirseniz çok yardimci olursunuz.
AM5'e geç. Kullandığın anakart ölü soket. Zaten H610 yüksek işlemci beslemek için düşük bir anakart.
7500F ve B650M sistem topla.
Hayır değil. 14400f'ten daha iyi oyun performansı veriyor.7500F güçsüz tarzı bir şey okumuştum ama doğru mudur?
Hayır değil. 14400F'ten daha iyi oyun performansı veriyor.
Abine o anakarta pahalı işlemci takarsa işlemcinin istediği gibi çalışmayacağını, watt sınırlaması olacağını anlat.Özür dilerim ben anakart değiştirmeye acıktım ancak abim sadece işlemci ve soğutucu istiyor sizi uğraştırdığım için üzgünüm
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.