neqetria
Kilopat
- Makaleler
- 2
Bahsettiğiniz kasayı bilmiyorum hocam ama dediğim kasa gayet iyi ve geniş.Bu kasa yerine Dark Maxima V20 almayı planlıyorum fikriniz nedir?
Bahsettiğiniz kasayı bilmiyorum hocam ama dediğim kasa gayet iyi ve geniş.Bu kasa yerine Dark Maxima V20 almayı planlıyorum fikriniz nedir?
Dark maxima v20’yi önceki sisteminde kullandım soğutma ve genişlik anlamında beğendiğim bir ürün üstte önde altta toz filtrelerine sahip bir kasa jumbum’un sattığı bu kasa konusunda pek içim ısınmadı kullanan arkadaşlar fanların yetersiz olduğunu ve ön tarafta toz filtresi olmadığını söyledi bu sebepten baya bir arada kaldım sistemin herşeyini topladım bi kasa kaldı hala bulamadım büyük ihtimalle yine dark maxima alacağım teşekkür ederim yorum içinBahsettiğiniz kasayı bilmiyorum hocam ama dediğim kasa gayet iyi ve geniş.
DeepCool CG560 alabilirsiniz. Daha uyguna daha iyi bir malzeme kalitesi elde edersiniz.Bu kasa yerine Dark Maxima V20 almayı planlıyorum fikriniz nedir?
Aynı markanın Ck 560 modeli de varmış. Sizce hangisi alınmalı?DeepCool CG560 alabilirsiniz. Daha uyguna daha iyi bir malzeme kalitesi elde edersiniz.
![]()
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
CG560 - DeepCool
The DeepCool CG560 Mid-Tower Case combines abundant airflow and generous cooling capacity in an updated modern design that makes system building a breeze with four pre-installed fans. - DeepCool was founded with the mission of providing professional, innovative, high-performance PC hardware and...www.deepcool.com
Kasanın fansız hali de var,onu alıp fan ekleyebilirsiniz.Dark maxima v20’yi önceki sisteminde kullandım soğutma ve genişlik anlamında beğendiğim bir ürün üstte önde altta toz filtrelerine sahip bir kasa jumbum’un sattığı bu kasa konusunda pek içim ısınmadı kullanan arkadaşlar fanların yetersiz olduğunu ve ön tarafta toz filtresi olmadığını söyledi bu sebepten baya bir arada kaldım sistemin herşeyini topladım bi kasa kaldı hala bulamadım büyük ihtimalle yine dark maxima alacağım teşekkür ederim yorum için
CK560'ı TR piyasasında bulamazsınız diye biliyorum. Bu modelde Type-C ekstrası mevcut. Lakin CG560 ile temelde birbirlerine çok benziyorlar. CG560'ın TR piyasasında bulunurluğu var tabii.Aynı markanın Ck 560 modeli de varmış. Sizce hangisi alınmalı?
Keşke almasaydınız iyi bir model değil. Ayrıca anakart yetersiz kalabilir bütçe varsa Z690 bakın.
![]()
ID-COOLING SE-226-XT Black İÅlemci SoÄutucusu
ID-COOLING SE-226-XT Black Extreme 4Pin PWM 120mm Kule Tipi İÅlemci SoÄutucuwww.gelbura.com
Aigo DarkFlash DLX21 MESH Panel Gaming A-RGB E-ATX Kasa
Aigo DarkFlash DLX21 MESH Panel Gaming A-RGB E-ATX Kasawww.jumbum.com
Bu arada gerçek anlamda teşekkür etmek istiyorum size kaç gündür kasa arıyordum bu markayı çok beğendim gerçekten şu an videolarını izliyorum yerli kaynaklar yok nerdeyse yabancı kaynaklara bakıyorum beyaz renk bulabilirsem bu kasayı alacağım çok teşekkür ediyorumCK560'ı TR piyasasında bulamazsınız diye biliyorum. Bu modelde Type-C ekstrası mevcut. Lakin CG560 ile temelde birbirlerine çok benziyorlar. CG560'ın TR piyasasında bulunurluğu var tabii.
Corsair 5000x al keyfine bak. Hem şık hem içi geniş..Sistem hakkida yorum yapabilirsiniz
Sistem;
- Ekran kartı- 4070 Ti ASUS TUF
- İslemci- i5 13600KF
- Anakart- ASUS Prime B660M-K
- Kule tipi soğutma- Dark Freezer X128
- RAM- G.Skill - 8x2
- PSU - High Power 750 80+ Gold
- SSD- Samsung 980 500GB
Ekran karti mi iyi değil? Bir tek onu aldim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.