4070 Ti veya 4080'li sistem önerisi

Bütçe
50000

İleride X3D bir işlemciye geçecekseniz AM5 bir anakart daha masrafsız olurdu ama gayet güzel bir sistem toplamışsınız hayırlı olsun.

SSD kablosu anakart ve PSU'dan çıkıyor.
Soğutmayı üste takarsanız kasanın hava akışı için daha iyi olur.
MX4 performanslı bir macundur değişmeye gerek yok.
4x16 yaparsanız Quad channel oluyor DDR4 bir sistem olsaydı bu bir dezavantaj olabilirdi ancak DDR5 bir sistemde herhangi bir dezavantajı olmaz.

Biraz sabırsızlıktan, biraz da pratik olsun diye eldeki parçalarla montaj çalıştım, biraz zombi gibi bir sistem oldu fakat sanırım çalışıyor.

Hdmi’dan görüntü alamadım gpu olmadığı için sanırım, işlemci de kf olunca onda da gpu yok görüntü vermedi sağlık olsun.

Birleştirdim 7 saat sürdü acemi olduğum için çok yoruldum, sistem testlerini yapıp buildi paylaşacağım

Bir de ekran kartının üç çıkışı vardı ama iki kablo vardı iki kablo ve bir kablonun yanındaki pci expresi bağladım umarım sorun olmaz :/

Biri böyle ikili oldu

Son düzenleme:
Hocam konuyu inceledim de bende CORSAIR RM850 850W güç kaynağı var girişleri de şunlar:

100 dolar ödemeden bu işi çözemez miyim hocam? Sahibinden vatandan bir yerden tekli kabloyu alsam sizce işimi çözer mi?

Merhaba, sahibinden üzerinden şöyle bir kablo aldım ve taktım sorunsuz kullanıyorum.

Destek olanlara teşekkürler en yakın zamanda kasanın görsellerini ve testlerini atmayı hedefliyorum.

Üstteki kablo işe yaradı, sizin de böyle bir çözüm işinizi görecektir.

Bilgisayarın son halini buradan görebilirsiniz herkese emekleri için teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…