4070 Ti VRAM OC için test programı ve oyun önerisi

OCCT üzerinde VRAM test bölümü var.
OCCT de problem olmadı. 3DMark Benchmark yapıyorum şuan. Yarın 3DMark stres testlerini yapacağım. CP2077 Benchmark da yapacağım birazdan. Mem Clock +1750MHz olarak denemeye devam ediyorum. Umarım kararlı kalmayı başarabilir. SpeedWay de 4070Ti ve R5 7600 ile Dünya 1. liğine yükseldim 4 puan farkla.

OCCT de problem olmadı. 3DMark Benchmark yapıyorum şuan. Yarın 3DMark stres testlerini yapacağım. CP2077 Benchmark da yapacağım birazdan. Mem Clock +1750MHz olarak denemeye devam ediyorum. Umarım kararlı kalmayı başarabilir. SpeedWay de 4070Ti ve R5 7600 ile Dünya 1. liğine yükseldim 4 puan farkla.
Fire Strike Ultra da da az önce Dünya 1. liği sahibi olmayı başardım.

Son düzenleme:
VRAM testi için en iyisi kombustordur bence. FurMark genelde işlemci çekirdeğine yükleniyor, OCCT'de de VRAM testi konusunda yetersiz kalabiliyor.

Evet OCCT yetersiz kaldı. Benchmark larda 1750 MHzlik OC ile gayet güzel sonuç alsamda bu testler gerçek anlamda kısa sürüyordu ve kararlılıktan emin olamıyordum. 3DMark Speed Way stres testi sanırım VRAM konusunda en doğru fikri veren test. Benchmark da evet 1750MHz ek frekansla kararlı görünse de iş stres testine gelince öyle olmadı. Port Royal stres testinde 1500MHz ile %99,9 kararlılık alsamda Speed Way öyle olmadı ve şuan 625MHz e kadar düştüm ve hala test aşamasındayım. 625 de kararlı kalabilirse Time Spy Extreme ve Fire Strike Ultra da da kontrol edeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı