Herkese merhaba, yazım yanlışından 1 hafta ceza yedim ondan yazamadım kusura bakmayın.
Mesajları okudum 4070 Ti de karar kıldım.
Gainward 4070 Ti aldım iyi kide almışım diyorum.
Cypurpankı ilk çıktığında bitirmiştim 3070 de.
Şimdi DLC'sini de aldım tekrar sıfırdan başladım.
4K tvm var 120 Hz Samsung 90a 4K sayko ayarlarda RTX OverDrive ne varsa açık.
DLSS de Ultra performansda yağ gibi akıyor geneli 90 olmakla beraber 70 110 FPS arası VRAM'ı korkuttu ama 11.5 harcarken ne takılma ne drop bir şey olmadan 4 saat oynadım.
Daying light 2 onu da ilk cıktığında bitirdim ama bir açtım Ultra ışın izleme falan her şey açık onda da 80 90 arası yağ gibi akıyor.
Reddet redemption DLSS açmadan 4K Ultra ayarlarda saf güçle 70 80 arası performans veriyor.
Starfield ne kadar optimizasyonu sorunlu olsa da
4K high render scala 62 de 90 FPS'lerde akıyor.
Hayranlık uyandırmadı değil kart 4K da bu performansları beklemiyordum ve bunları ultrada.
Tek Hogwarts legacyde sıkıntı yaşadım.
4K ultrada oyundan atıyordu sebepsiz highda atmıyordu.
Reddit'te araştırdım 16 GB VRAM'li kartlardada atma yapabiliyormuş sebepsiz VRAM kullanımından onu çok umursamadım zaten bitirmistim ama 4K high ayarlarda onda da 100 FPS alıyor kart onun icin bin dosyasına bir şey yapistirilması gerekiyormuş ultrada atmaması için ama uğraşmadım.
İşin sonu gerçekten çok sağlam kart 2K kartı eyvallah ama icinde bulundurdugu teknolejilerle 4K 60 FPS üstüne göz kırpıryor bende zaten Single oyunlar oynadığım için benim için 4K kartı oldu bu kart.
Herkese yorumları için teşekkürler.
İnşallah bu yazıdada uyarı yemem