İşlemci anakart ve DDR5 zaten 10k tutar sattığın DDR4 de yanına kar kalır
DDR5 slota DDR4 takamaz mıyım?
İşlemci anakart ve DDR5 zaten 10k tutar sattığın DDR4 de yanına kar kalır
Mükemmel öneriRam bütçesi dahil değilse bunları alın.
![]()
Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.565,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 6.188,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
DeepCool AG620 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool AG620 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool AG620 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.861,84 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İmkanı yok sakın denemeyin zaten girmez diye düşünüyorum.DDR5 slota DDR4 takamaz mıyım?
Tamamdırİmkanı yok sakın denemeyin zaten girmez diye düşünüyorum.
Mini atx anakart kullanmak istemiyorum açıkçası şuan kullandığım öyle ve çok memnun değilim çok sıkış tepiş gözüküyor bileşenlerMükemmel öneri
RAM konusunda da bir kaç video izledim 3200ile 5200 arasında 2-4 fps fark ediyor çoğu oyunda o yüzden tekrar onlarla uğraşmak istemiyorum ddr4lerle devam edeceğim. Ayrıca ddr4 anakartlar bi tık daha ucuz ddr5lere göreDDR5 slota DDR4 takamaz mıyım?
Aynı anakartı kullanıyorum hiç bir şey sıkış tepiş değil.Tamamdır
Mini atx anakart kullanmak istemiyorum açıkçası şuan kullandığım öyle ve çok memnun değilim çok sıkış tepiş gözüküyor bileşenler
RAM konusunda da bir kaç video izledim 3200ile 5200 arasında 2-4 fps fark ediyor çoğu oyunda o yüzden tekrar onlarla uğraşmak istemiyorum ddr4lerle devam edeceğim. Ayrıca ddr4 anakartlar bi tık daha ucuz ddr5lere göre![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.