4070Ti SuprimX sistem toplama

Kabloların yerini değiştirin. Yukarda kanal var saçaklı alttan geçirmiş. Sıvı soğutucu logosunu ters takmış, yamuk duruyor. Ekran kartı kablosundaki çerez paketi kapatmalık tel ne, cırt cırtlı bir şey bulun takın bari, yazık olmuş verdiğiniz paraya, çok kötü duruyor. PSU'yu beyaz alacağınıza keşke sıvı soğutmayı da beyaz alsaydınız.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    183,7 KB · Görüntüleme: 76
Kabloların yerini değiştirin. Yukarda kanal var saçaklı alttan geçirmiş. Sıvı soğutucu logosunu ters takmış, yamuk duruyor. Ekran kartı kablosundaki çerez paketi kapatmalık tel ne, cırt cırtlı bir şey bulun takın bari, yazık olmuş verdiğiniz paraya, çok kötü duruyor. PSU'yu beyaz alacağınıza keşke sıvı soğutmayı da beyaz alsaydınız.
Ya bari dogru duzgun yapsa renk rgb falan pek uyrumda olmicak aslinda kasa icinde birsuru cirt cirt vardi bu kablolar icin ama pek kullanmamis
Sogutucu logosu olan kisim donebiliyor sanirim onu cevirrim yukari dogru ama bu kablo canimi sıktı yanar falan deyince ekran karti

Kına paketi yapmış ekran kartımı 😅😂

Hocam bilen birinden yardım alın, bilsem yardımcı olmayı çok isterdim. Yazık olmasın o sisteme.

Ya bari dogru duzgun yapsa renk rgb falan pek uyrumda olmicak aslinda kasa icinde birsuru cirt cirt vardi bu kablolar icin ama pek kullanmamis
Sogutucu logosu olan kisim donebiliyor sanirim onu cevirrim yukari dogru ama bu kablo canimi sıktı yanar falan deyince ekran karti

Kına paketi yapmış ekran kartımı 😅😂
Valla kına paketi olmuş. 😀 😀 😀 En güzeli kendin yap sök yeniden düzgünce aynı yerlere kendin tak.

500 aldi bide bu isleme ya sabir windows 10 yuklemis 11 gerek yok dedi
Kendin geçersin 11'e o sorun değil. Güncelle sistemi geç.

Yeni bi psumu alayim binlik msi psu buna tek kabloyla guc verebiliyormus ama siyah gerci bunu napcam onu alsam da veya yeni bi kablo nerden alabilirim muhtrmelen giris vardir psuda ama kablo iki tane cikti
Denemek istiyorum aslinda hepsini kendim soker yerine takarim hatta rgbleride videoda anlatan var hepsini birbirine sonuncuyuda jrgb soketine diyor anakartin

Bu kutu icinde cpu kablosu var fazladan ve ayni ekran karti girisleriyle ben bunu ucuncu guc kablosu olarak ekran kartina takabilirmiyim ?

Son düzenleme:
Bunu yapmayin demis ya MSI ama bizm PSU da iki tane var diye adam coklayarak uclari baglamis hani ekran kartina zarar verirse diye ya yeni bir kablo alip baglanti yapmak ya da yeni PSI 5.0 MSI PSU var tek kabloyla 600W verebiliyor guc ondanmi alayim diyorum yoksa boyle kalsin sorun olmaz mı?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    91,1 KB · Görüntüleme: 47
Bunu yapmayin demis ya MSI ama bizm PSU da iki tane var diye adam coklayarak uclari baglamis hani ekran kartina zarar verirse diye ya yeni bir kablo alip baglanti yapmak ya da yeni PSI 5.0 MSI PSU var tek kabloyla 600W verebiliyor guc ondanmi alayim diyorum yoksa boyle kalsin sorun olmaz mı?
Aynı şey değil bu görselle 4070'in içinden çıkan ikili farklı. Sorun olmaz almışsın artık. Keşke baştan öyle alsaydın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı