Arkadaşlar selam, yeni ekran kartı ve işlemci aldım.
Gigabyte RTX 4080, Ryzen 7 5800X, 2 adet 8 GB RAM.
Sistem özellikleri bu şekilde, sanırım 850 wattlık bir PSU almam lazım. İnternetten hesaplama sitelerinde önerilen değer bu. Öncelikle 850 yeterli mi? Eğer yeterli ise bana marka model önerisi yapar mısınız? Çünkü bir sürü detaylı özellikler var ve açıkçası bazılarını anlamıyorum. Teşekkürler.
Bütçe 5000 ve altı.
Cougar BXM-850 850W 80+ Bronze Modüler Power Supply PC Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Cougar BXM-850 850W 80+ Bronze Modüler Power Supply PC Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Elimde şuanda 700 Watt CoolerMaster bir güç kaynağı var. Kaliteli olduğunu düşünüyorum ki piyasada da şuanda 6-7bin tl. Sizce o yeterli olur mu yoksa herhangi bir soruna sebep olur mu?
Hocam bu iki ürün arasındaki fiyat farkına değer mi sizce? FSP de sağlam marka diye biliyorum. Aklımda son bu iki ürün kaldı. 4080 için 16 pin muhabbeti falan tam ne oluyor bilmiyorum. Teşekkürler
Konudaki modellerden sadece DeepCool PX850G o bağlantıya sahip ama gerekli dönüştürücü ekran kartı ile beraber gelmesi sebebiyle üst sınıf bir urün aldığinızda çok da önemli bir ihtiyac değil.
Elimde şu anda 700 watt Cooler Master bir güç kaynağı var. Kaliteli olduğunu düşünüyorum ki piyasada da şu anda 6-7bin TL. Sizce o yeterli olur mu yoksa herhangi bir soruna sebep olur mu?