40bin TL ekran kartsız sistem önerisi

galf07

Femtopat
Daha fazla  
* 35-40k bütçem var.
  • Bütçem ekran kartlı bir bilgisayar almaya yeterli olmadığı için ekran kartını sonradan almayı düşünüyorum (RTX 4070 Ti Super mantıklı mı?)
  • FPS oyunlarını (CS Valorant vb...) Oynuyorum genelde ama RDR 2 Cyberpunk gibi oyunları da oynamak istiyorum fakat önceliğim FPS oyunlarını oynayabilmek.
  • Sıfırdan dizeceğim şu an anca LoL oynayabildiğim bir laptopum var.
  • Klavye mouse monitör kulaklık hepsini alacağım.
  • İdareten 2. el bir ekran kartı önerisi yaparsanızda sevinirim çünkü iyi kötü bir ekrank artı olmadan hiç verimli olmaz diye düşünüyorum.
  • Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler yardımınız için.

* 35-40k bütçem var.
  • Bütçem ekran kartlı bir bilgisayar almaya yeterli olmadığı için ekran kartını sonradan almayı düşünüyorum (RTX 4070 Ti Super mantıklı mı?)
  • FPS oyunlarını (CS Valorant vb...) Oynuyorum genelde ama RDR 2 Cyberpunk gibi oyunları da oynamak istiyorum fakat önceliğim FPS oyunlarını oynayabilmek.
  • İdareten 2. el bir ekran kartı önerisi yaparsanızda sevinirim çünkü iyi kötü bir ekrank artı olmadan hiç verimli olmaz diye düşünüyorum.

Ekran kartı 9070XT alın 4070 Ti Super yerine sisteme gelirsek 2. el ekran kartı önerisi hariç hepsini yapabilirim.

42K.

* 35-40k bütçem var.
hocam en azından bi 4060 alın

Ekran kartı 9070XT alın 4070 Ti Super yerine sisteme gelirsek 2. el ekran kartı önerisi hariç hepsini yapabilirim.

42K.
Hocam öneriniz için çok teşekkür ederim fakat Anakarta o kadar para vermeyi saçma buluyorum. Wifisiz 4 5 liralık bir anakart yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Aynı zamanda 1350W güç kaynağı fazla değil mi? Ekran kartı olarak 5070 dual 12GB veya 5060ti 16GB düşünüyorum. İşlemci olarak 9700x mi 7800x3D den x3D tercih etmemi söyleyen kişi sayısı fazlaydı. RAM olarak bu modele ne diyorsunuz: https://www.sinerji.gen.tr/patriot-...r&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Technopat Haberler

Geri
Yukarı