40bin TL laptop önerisi

Bende var cihazdan sorun olursa

Merhaba cihaz elime ulaştı fakat boot device not found hatası veriyor laptopu açtığım zaman ve hatasını nasıl düzeltebilirim diye baktığım zaman BIOS'tan legacy Support diye bir ayarı enable yaptığı zaman sorun çözülüyor ama bende öyle bir ayar yok ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• 34DF4E09-8E88-4AAF-94D6-5BD3A1FC4986.jpeg
    34DF4E09-8E88-4AAF-94D6-5BD3A1FC4986.jpeg
    113,5 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba cihaz elime ulaştı fakat boot device not found hatası veriyor laptopu açtığım zaman ve hatasını nasıl düzeltebilirim diye baktığım zaman BIOS'tan legacy Support diye bir ayarı enable yaptığı zaman sorun çözülüyor ama bende öyle bir ayar yok ne yapmalıyım?
Windows u mu kuramadın

Sorun sanırım o işte bilgisayarda sistem yüklü değil FreeDOS olarak geliyor bir flasha Windows kuracaksın sonra takip PC'ye yüklemen gerek.

Tamamdır bu gece deneyeceğim farklı bir sorunla karşılaşırsam tekrar bilgilendiririm teşekkür ederim.

Arkadaşlar tekrardan merhaba genel olarak sorunları hallettim Windows kurdum sadece daha laptopu kullanmak için adamakıllı vaktim olmadı, malum çalışıyorum geçen bir yerde bu işlemci ile ilgili sonunda HX ile biten işlemciler varsa almayın sensörüyle ilgili bir yanma sorunu mu ne varmış sanırım ve HP'ye gönderildiği zamanda düzeltilmiyormuş bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı acaba?

Bende var cihazdan sorun olursa
Tekrardan merhaba hall sensör problemi yaşadınız mı bu laptopta kullandığınız için konuyu tekrar açmak istedim,bu tarz sorunlar zaten ürünü alıp kullanmaya başladıktan sonra karşıma çıkıyor bilerek mi yapılan bir şey anlamadım hx laptoplar içinde geçerlidir diyorlar yada sadece amd 7 serisi için geçerlidir diyorlar

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı