Her tarz oynuyorum hocam hikayeli, hikayesiz, fps, moba. Bu bütçedeki sistem hepsini açmaz mı zaten yoksa arttırmalı mıyım, AAA oyunları güzel bir şekilde iyi grafiklerde oynamak istiyorum çünkü.Ne tarz oyunlar oynuyorsun ?
![]()
ModArt-FAST V2 / AMD Ryzen 5 7600 / MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
ModArt-FAST V2 / AMD Ryzen 5 7600 / MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
CPU 7600X ile güncelle.
RAM'i.
GOODRAM IRDM 16GB 6000MHz CL30 DDR5 Siyah/Gümüş Single Kit Ram
İle güncelleyebilirsin.
Toplam 54.400
RAM ismi link gibi cıkmıs İtopya'da seçili RAM'in bir altındaki RAM.
Güzel kazık beğendim, bütçeni arttırma imkanın varsa şu sistem güzel fiyattan satılıyor,
![]()
İndirim Kaplanı V3 | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Kasayı Vento ile değiştir, bütçen çıkarsa işlemciyi 7600, soğutucu olarak da yine bütçene göre tercih edebilirsin ama oradaki soğutuclar pek iyi değil.
Elinize sağlık hocam sistem gözümden kacmıs ama uslübunuzu beğenmedim...
Hocam bak normalde ben böyle biri değilim ama her konuya cevap yazıyorsunuz. Aynı şekilde sizin gibi tonla insan var. Her konuda bilgin var mı gerçekten, bu sistemi attığına göre yanlış anlama ama bilgin yok. Sizden tek ricam bir konu hakkında bilginiz yoksa yorum yapmayın zorunda değilsiniz. Ben kendimi asla övmüyorum ama attığın sistemi asla atacak kadar değilim. Teşekkür ederim anlayışınız için.
Boş vakitlerimde insanlara yardımcı oluyorum uzun süre sonra ilk defa yanlış bir sistem önerdim sizin ki biraz haterlık son 2 3 günde çoğu kişinin problemini çözdüm hiçbiride şikayet etmedi her konuya yorum yazmayı yanlış bilgi yazmak sanıyorsunuz bu kadar takip ettiyseniz gidip inceleyebilirsiniz yardımcı oldugum insanları çözdügüm ya da çözümünde yardımımın oldugu konuları iyi Sosyaller.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.