40k monitör dahil sistem toplama

Telefondayım çok mesaj yazamıyorum. Yakında bilgisayara geçince detaylıca sana anlatırım.

Reis monitör biraz kötü gibi ayrıca Intel'de biraz pahalı olsa da her modeli kötü değil.

Monitör incelenip memnun kalınmış bir monitör. Bu kadar battıysa o fiyat bandından başka model alabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör incelenip memnun kalınmış bir monitör. Bu kadar battıysa o fiyat bandından başka model alabilir.

Yani Rampage gibi bir markanın ms değerlerini de uydurduğunu düşünmeden edemiyorum böyle markalar 1ms deyip 15ms monitör satıyor.

Reis monitör biraz kötü gibi ayrıca Intel'de biraz pahalı olsa da her modeli kötü değil.

Alın bilindik marka.

Yani Rampage gibi bir markanın ms değerlerini de uydurduğunu düşünmeden edemiyorum böyle markalar 1ms deyip 15ms monitör satıyor.

Donanım Arşivi'nin videosunu izleyin hocam.

Kral sen nesin ya böyle. Bu fiyata alınmayacak bir numaralı monitor attığın MSI'dır.

Alınmaz zaten dalgasına attığım illaki büyük üçlüden istiyorsunuz çünkü

Alınmaz zaten dalgasına attığım illaki büyük üçlüden istiyosun8uz çünkü

İncelenip sevilen bir monitöre sırf markası iyi değil diye laf atan sizsiniz.

Monitör Markaya bakılarak alınmaz, ROG ile aynı panel kullanan Gamepower monitör var.

Hiç beğenmedim işareti atmayın. Attığım sistem sizinkinden daha iyi. İşlemci daha, Power Supply çok çok daha iyi ve monitör de daha iyi.

7500F ile 14400F eşit işlemciler, anakartın sorunlu anakart, monitör daha iyi değil, ikisinin amacı bile aynı değil.
300Hz monitörü Rekabetçi dışında kullanmayacak.

Alınmaz zaten dalgasına attığım illaki büyük üçlüden istiyosun8uz çünkü

KTC monitör atmış büyük üçlü ne?

Alın şunu geçin, VA olduğu için kontrast oranı 3000:1-3500:1 civarı, hikayeli oyunda çok daha fazla iş yapar.

Hadi gene monitör çok battıysa bile gidip de senin attığın sistem alınmaz kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…