40k monitör dahil sistem toplama

Hazır sistem olursa sevinirim kendi başıma toplayabileceğimi düşünmüyorum. Fiyatı 1-2K aşarsak bir şey olmaz ama üstünü veremem. Monitör içinde 300 Hz 2K olmasına gerek yok 1920 1080 140Hz bile yeterli benim için.

Hazır sistem olursa sevinirim kendi başıma toplayabileceğimi düşünmüyorum. Fiyatı 1-2K aşarsak bir şey olmaz ama üstünü veremem. Monitör içinde 300 Hz 2K olmasına gerek yok 1920 1080 140Hz bile yeterli benim için.

En kötü bilgisayarcıya toplatırsınız, attığım parçalara bakın derim.

2700 liraya daha iyi bir Power supplpu yok. Ayrıca arkadaşın topladığı sistem orta segment bir sistem. Gayet yeterli ve safe bir seçenek bence.

Bütçeyi aşmasa onu önereceğim zaten.

Daha iyisi olabilir. Delta GPS650 modelinin içinde 1. sınıf nippon chemi con kapasitörler bulunması gerekiyor. Birkaç gün sonra incelemesini yaparım.

Son düzenleme:
Ekran kartını 9060 XT 16 GB, RAM'i 32 GB ve kasayı Cougar yaparak alabilirsiniz. 34000 TL ediyor. 7000 TL'ye bu monitörü öneririm. Bütçe 1-2K aşılıyor senin için bir sıkıntı olmazsa attıklarımı alabilirsin.

Dostum şunu niye her yere CTRL C CTRL v yapiyorsun birak şu mevzuyu.

Ekran kartını 9060 XT 16 GB, RAM'i 32 GB ve kasayı Cougar yaparak alabilirsiniz. 34000 TL ediyor. 7000 TL'ye bu monitörü öneririm. Bütçe 1-2K aşılıyor senin için bir sıkıntı olmazsa attıklarımı alabilirsin.

Ölü soket, giriş- orta seviye PSU, bu bütçede alınmaz.

PSU iyi falan değil. E tier PSU. Benim attığım C+ tier.
İçindeki PSU modeli belli değil. E tier olduğunu nereden biliyorsunuz? Modelini satıcıya mı sordunuz? Sorduysanız söyleyebilir misiniz? Bizde öğrenelim.

Son düzenleme:
İçindeki PSU modeli belli değil. E tier olduğunu nereden biliyorsunuz? Modelini satıcıya mı sordunuz? Sorduysanız söyleyebilir misiniz? Bizde öğrenelim.
O fiyatta sence iyi bir psu olur mu ? sorun en dandik psu neyse onu kullanmıştır.

Bu nasıl bir mantık hocam? Modelini bilmeden yorum yapmanız çok garip.
1755089247784.png

Tek açıklamaları bu. İyi bir şey olsa marka dahil güzelce yazarlardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı