Önerdiğiniz sistemleri bekliyorum ayrıca hazır alma kendin topla diyorsanız o yönde de önerilerde bulunabilirsiniz, teşekkürler.
Alan var mı bilgili misin biraz fazla ucuz geldi niyeyseElektronik: Ryzen 5 7600 - RX 9060 XT 16 GB Sistem 42.874 TL!
Anakartı (A620M-HDV çok daha iyi) ve SSD'yi en alttaki, RAM'ise 1 tane seçin. Çift M.2 SSD'li anakart ve 6 bakır borulu soğutucu tercihi gayet iyi. Eski sistemle benzer ama B650M-R anakart özelleştirmesi olması güzel. 100 TL farkla kasayı beyaz yapabiliyorsunuz...www.technopat.net
Attığım daha iyi. Şüphelendiğiniz parçalar var mı? İşte Fazeon PSU bomba falan?Alan var mı bilgili misin biraz fazla ucuz geldi niyeyse
https://www.gaming.gen.tr/urun/8626...-tavsiyesi/?utm_source=YouTube&utm_medium=PCH bu sisteme ne dersiniz?
Ekran kartı olarak daha iyi ama sitede bi gariplik mi var 1tb yazıyor ama 500 gb ssd seçiliAttığım daha iyi. Şüphelendiğiniz parçalar var mı? İşte Fazeon PSU bomba falan?
Ben seçtim. Özelleştirmeli bağlantı o.Ekran kartı olarak daha iyi ama sitede bi gariplik mi var 1tb yazıyor ama 500 gb ssd seçili
Attığım daha iyi. Şüphelendiğiniz parçalar var mı? İşte Fazeon PSU bomba falan?
2 haftadır devam eden indirim. Ekran kartı stokta yok diyor ama hata var sürekli oluyor, birazdan düzelir.Kısa süreli indirim mi bu yoksa normal fiyat mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.