Satıldı 40TL The Division 2 ve World War Z

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Kodu Sosyal üzerinden kazandim. Kullanmayacağımdan dolayı satmaya karar verdim.
Oyunları AMD Rewards üzerinden etkinlestireceginiz için bu ürünlerden birine ihtiyacınız var:
Ekran kartları: Radeon VII, Radeon RX Vega 64, Radeon RX Vega 56, Radeon RX 590, Radeon RX 580, Radeon RX 570

İşlemciler: Ryzen 7 2700X, Ryzen 7 2700, Ryzen 5 2600X, Ryzen 5 2600, Ryzen 5 2400G

Ürünlerin tam içeriği:
- The Division 2 Gold Edition (oyun + 1st Year Pass)
- World War Z
- World War Z için AMD50 silah kaplaması

Fiyat onceki satıştan gördüğüm uzere 50 TL olarak karar verdim.
@Vasc Eger hala ilgileniyorsan ben de satıyorum almayı dusunur musun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kodu Sosyal üzerinden kazandim. Kullanmayacağımdan dolayı satmaya karar verdim.
Oyunları AMD Rewards üzerinden etkinlestireceginiz için bu ürünlerden birine ihtiyacınız var:

Ürünlerin tam içeriği:
- The Division 2 Gold Edition (oyun + 1st Year Pass)
- World War Z
- World War Z için AMD50 silah kaplaması

Fiyat onceki satıştan gördüğüm uzere 50 TL olarak karar verdim.
@Vasc Eger hala ilgileniyorsan ben de satıyorum almayı dusunur musun?
Fiyat 50 TL olacaksa alabilirim. AMD doğrulama işlemi için kodun size gelen maili ve fatura gibi şeyler talep ediyordu yanılmıyorsam. Hediye gelen bir kod olduğu için bu adımları nasıl aşacağız?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Noixol Birden fazla kez alınabiliyor.

Ben kodu 100 TL'ye sattım bu fırsat kaçırılmaz hayırlı satışlar.
Fiyat 50 TL olacaksa alabilirim. AMD doğrulama işlemi için kodun size gelen maili ve fatura gibi şeyler talep ediyordu yanılmıyorsam. Hediye gelen bir kod olduğu için bu adımları nasıl aşacağız?
Kodu AMD sitesinden girmelisiniz ama Ryzen 2000 işlemci serisi ve RX570 üzeri ekran kartı olmalı.

Son düzenleme:
@Sylveon Ederi bu değil zaten biliyorum da 3 gün kaldı diye fiyatı düşürdüm belki para denklestiremeyenler falan vardir diye. Niye hala satilmadi anlamadım. Normal şekilde almaya kalkınca sadece WWZ 130 TL civarında diye biliyorum.

@Sylveon Ederi bu değil zaten biliyorum da 3 gün kaldı diye fiyatı düşürdüm belki para denklestiremeyenler falan vardir diye. Niye hala satilmadi anlamadım. Normal şekilde almaya kalkınca sadece WWZ 130 TL civarında diye biliyorum.
Farklı yerlere koydunuz mu? Ondan satacak kişi bulamamış olabilirsiniz.

The Division 2 Gold Edition zaten 341 TL Uplay Store'da ve alıcak kişi zaten Division 2 için alıyor.

Umarım satabilirsiniz hiç satamamaktan iyidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı