41.000 TL'ye R5 7600X sistem alınır mı?

AFMF 2 ile DLSS'i kıyaslamak pek mantıklı gibi durmuyor her türlü NVIDIA önde boşuna yorum yapmaya gerek yok bu konuda

:D

AMD'nin geldiği noktadan haberiniz yoksa savunmayın NVIDIA'yı.
Yazılım konusunda bir sorun kalmadı WattMan sorunları kalktı adamlar 2 kat FPS arttıran teknoloji çıkardı daha ne yapması lazım kanıtlamak için.
DLSS 4 çıktığında sadece 5000 serisine verirler AMD'de bu sorun yok önceki nesile bile veriyor NVIDIA gibi cimri değil.

Burada yazmışsın işte demedin mi? Ayrıca NVIDIA ile AMD'yi kıyaslamak hatta 4070 Super ekran kartı ile 7900GRE'yi kıyaslamak elma ile armutu kıyaslamak kadar gereksiz.

Nerede demişim dostum kafandan niye uyduruyorsun.
Yanıtla yapmışsın değişsem bile gözüküyor.

:D

AMD'nin geldiği noktadan haberiniz yoksa savunmayın NVIDIA'yı.
Yazılım konusunda bir sorun kalmadı WattMan sorunları kalktı adamlar 2 kat FPS arttıran teknoloji çıkardı daha ne yapması lazım kanıtlamak için.
DLSS 4 çıktığında sadece 5000 serisine verirler AMD'de bu sorun yok önceki nesile bile veriyor NVIDIA gibi cimri değil.

Hiçbir yorum yapmayacağım, bu tartışma sadece uzayacak, lütfen kendinizi boşuna yormayın.
Tekrar belirtiyorum NVIDIA ile AMD kıyaslaması özelliklede NVIDIA'nın daha üst düzey bir ekran kartı ile AMD'nin daha düşük ekran kartını kıyaslamak elma ile armutu kıyaslamaktan pek de farklı değil. Hala yorum yapmaya devam edeceğinizi bildiğim için konuyu takipten çıkmak zorundayım.

Hiçbir yorum yapmayacağım, bu tartışma sadece uzayacak, lütfen kendinizi boşuna yormayın.
Tekrar belirtiyorum NVIDIA ile AMD kıyaslaması özelliklede NVIDIA'nın daha üst düzey bir ekran kartı ile AMD'nin daha düşük ekran kartını kıyaslamak elma ile armutu kıyaslamaktan pek de farklı değil. Hala yorum yapmaya devam edeceğinizi bildiğim için konuyu takipten çıkmak zorundayım.

En iyisini yaparsınız çünkü ben size AMD'nin geldiği noktayı anlatmak zorunda değilim araştırma yapıp öyle yorum yapın.

En iyisini yaparsınız çünkü ben size AMD'nin geldiği noktayı anlatmak zorunda değilim araştırma yapıp öyle yorum yapın.

Araştırma yaptım ancak hala AMD'nin teknolojisi NVIDIA teknolojisine pek yetişmiş değil ayrıca NVIDIA'nın son teknolojisi DLSS 3 bile 2 yıl önce çıkmasına rağmen AMD anca şimdi yetişmeye başlamışsa AMD'nin önde olduğunu değil geride olduğunu gösteriyor ayrıca DLSS 4'ün RTX 40 serisi ekran kartlarına çıkmayacağını sanmıyorum zaten 4060 daha yeni bir seriyken bunu yapmak sadece eleştiri alır.

Araştırma yaptım ancak hala AMD'nin teknolojisi NVIDIA teknolojisine pek yetişmiş değil ayrıca NVIDIA'nın son teknolojisi DLSS 3 bile 2 yıl önce çıkmasına rağmen AMD anca şimdi yetişmeye başlamışsa AMD'nin önde olduğunu değil geride olduğunu gösteriyor ayrıca DLSS 4'ün RTX 40 serisi ekran kartlarına çıkmayacağını sanmıyorum zaten 4060 daha yeni bir seriyken bunu yapmak sadece eleştiri alır.

Önemli olan zaman değildir.
AMD işlemci konusunda geriden gelip Intel'i deşip geçti.
Intel sırf yetişmek için 13 ve 14. nesil işlemcilere fazla güç bindirip sorunlar yarattı.
Önemli olan ne zaman başladığı değil ne durumda olduğudur
Bu mantıkla pek sağlıklı sonuçlar alamazsın.

Önemli olan zaman değildir.
AMD işlemci konusunda geriden gelip Intel'i deşip geçti.
Intel sırf yetişmek için 13 ve 14. nesil işlemcilere fazla güç bindirip sorunlar yarattı.
Önemli olan ne zaman başladığı değil ne durumda olduğudur.
Bu mantıkla pek sağlıklı sonuçlar alamazsınız.

Konunun uzamasını istemiyorum artık kahvehanedeki siyaset sohbetinden farksız hale geldi.

Konunun uzamasını istemiyorum artık kahvehanedeki siyaset sohbetinden farksız hale geldi.

Konuyu takip etmeyi bırakabilirsiniz çünkü bende öyle yapacağım.
İddialarınızı çürüttüğümü düşünüyorum çünkü argüman sunmuyorsunuz.
İyi günler dilerim. :)

Konuyu takip etmeyi bırakabilirsiniz çünkü bende öyle yapacağım.
İddialarınızı çürüttüğümü düşünüyorum çünkü argüman sunmuyorsunuz.
İyi günler dilerim. :)

Yorumlarınızı okudum ve ikinize de bilgi aktarımınız için çok teşekkür ederim. Sanırım AMD taraftarı olacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı