serdar k.
Megapat
Yol izni düşer evet ama o süre zarfında sigortalı bir yerde çalışamazsın.
Evet o konu varmış maalesef. :/
Yol izni düşer evet ama o süre zarfında sigortalı bir yerde çalışamazsın.
İzin kullanmazsan erken terhis olduğun için hala sistemde asker gözükürsün. Araba falan da kullanamıyorsun bildiğim kadarıyla öyle diyorlardı bize de ben izindeyken denk geldim takmadılar.Teşekkürler. Sanırım bu izinleri kullanmasam ve erken çıksam bile askerde gözüktüğüm için sigorta başlatamıyorlar. Bu yüzden pek bir anlamı olmuyor benim için.
Bunun yanına ek olarak izin kullandığın için devrelerinin senle "Alt devre, şafaksız" diye dalga geçmeleri de eklenebilirFakat askerde bu izinleri tutmak çok zordur gerçekten. Usta birliğinde işin iyiyse ve rahatsa neyse ama ortalama veya zor işte gerçekten öyle bir an geliyor ki o izin kullanılıyor. Çelik gibi irade lazım harcamamak için.
Fakat askerde bu izinleri tutmak çok zordur gerçekten. Usta birliğinde işin iyiyse ve rahatsa neyse ama ortalama veya zor işte gerçekten öyle bir an geliyor ki o izin kullanılıyor. Çelik gibi irade lazım harcamamak için.
Düşünsene aynısını senin kuzenin veya yeğenin senin ailen için söylüyor. Ölseler de izne çıkayım.ben birisi ölsün de izne çıkayım diyordum.
Düşünsene aynısını senin kuzenin veya yeğenin senin ailen için söylüyor. Ölseler de izne çıkayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.