41 bin sıralama ile hangi üniversite yazılır?

Hamda 34K gelen sıralamam OBP ile birlikte 41k geldi. OBP bu kadar etkileyeceğini bilmiyordum. Yıldız makine yazacaktım ama OBP denen şey yüzünden yazamıyorum. 40k ya çevrem üniversite de yok ya 50k var ya 35k var. Mef gibi vakıf üniler gitmek istemiyorum. O kadar iyi yapıp bu sıralamayı vakıfla öldürmek istemiyorum. Ucakta da bir tane üniversite var ama 200klik adam da girebiliyor 50klik adamda(yanlış hatirlamiyorsam) o yüzden oraya gitmek istemiyorum benden kötü yapanla aynı ümide okucam tek fark onun parası var PC müh. Bir sende 200kdan 40 k ya kadar çekti yani niteliksiz bir üniversite de okumak ta istemiyorum sürekli en az 10k ileri atıyor. Herkes yazmak istiyor anormal şekilde. Sizce ne yazmaliyim? İl içi yazmak istiyorum hangi mühendislik yazsam. İşsizlik yaşamam ve bu sıralamaya yüzde 50 tıp gelir mi tıp ailem istiyor ve ücretleri ne kadar olur.
İtü gemi olabilir.

Hocam kaç idi obp'niz acaba?

76 sanıyordum 78 miş OBP güncelleme dedim ve tam 41 k değil 40.9'lı bir şey

İTÜ gemi olabilir.

Hocam kaç idi OBP'niz aca

Hayırlı olsun kral, umarım istediğin gibi olur. Ben ya il dışı bir elektrik-elektroniğr gideceğim ya da Ankara'da makine müh okuyacağım.

Kanka ailem vazgeçirmek için maaşı iyi değil diyor 20k falan alırsın diyor o kadar okuyup bu kadar maaş mi alacağım gerçekten ki iyi bir üniversite gerçekten bu kadar düşük mu ona göre tıp yazacağım.

Son düzenleme:
76 sanıyordum 78 miş OBP güncelleme dedim ve tam 41 k değil 40.9'lı bir şey.

Kanka ailem vazgeçirmek için maaşı iyi değil diyor 20k falan alırsın diyor o kadar okuyup bu kadar maaş mi alacağım gerçekten ki iyi bir üniversite gerçekten bu kadar düşük mu ona göre tıp yazacağım.

Kanka tıp sevmiyorsan yazma bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı