4100 TL Intel i5 6500 GTX 1070 Sistem Toplama

Son sistem bu şekilde,eklemem gereken değişiklikler varmı?
sadsasd.png

Artık eminim bu sistemi alacağımdan :) MSI GTX 1070'in stoklara girmesini bekleyip girer girmez kapacağım :D Herkese teşekkür ederim yardımlarından dolayı. Özellikle Sezer onun en başta verdiği sistem üzerinden değişiklikler yapıp mükemmel sistemi buldum teşekkür ediyorum tekrardan :)

Artık eminim bu sistemi alacağımdan :) MSI GTX 1070'in stoklara girmesini bekleyip girer girmez kapacağım :D Herkese teşekkür ederim yardımlarından dolayı. Özellikle Sezer onun en başta verdiği sistem üzerinden değişiklikler yapıp mükemmel sistemi buldum teşekkür ediyorum tekrardan :)

Bence şuraya bir bak. Alıp deneyen insanlar var. Her şey ortada baştan düşünmen lazım bence.

[Alındı] i5 6600 ve GTX 1070 Sistem

Bu sistemi aldım herkese yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum :) En sondaki Gigabyte GTX 1070 Gaming G1 ekran kartı,Inventus siteye daha eklememişti rica ettim bu şekilde eklediler :)
bilgisayar.png

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Erken davranmışsın dolar 3 TL oldu. İnventus'un hizmetinden memnun musun? Satın alma kısmından ayrıntı paylaşır mısın? Sistem hakkında tavsiye vs. var mı? Monitör ne kullanacaksın.

Güle güle kullan.

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Erken davranmışsın dolar 3 TL oldu. İnventus'un hizmetinden memnun musun? Satın alma kısmından ayrıntı paylaşır mısın? Sistem hakkında tavsiye vs. var mı? Monitör ne kullanacaksın.

Güle güle kullan.

Monitörü değiştirebilirim bağlayamassam fakat Acer G225HQV kullanıyorum şu anda. Inventusta hiçbir sorun çıkmadı tüm sorularım yanıtlandı ve şuanlık Inventusun hizmetinden memnunum.

Hayırlısı bakalım. Yalnız ekran kartına en uygun monitör 2k. 144 hz lik 1080p ler de idare ediyor. Bunun altındakilerde tam verim alamıyorsun.

[Alındı] i5 6600 ve GTX 1070 Sistem

Bu linkteki son sayfalar kısmına bak. 75 Hz monitör kullanıyor ama yükselttiğinde takılma yapıyormuş. Bunun dışında önemli bir sorunun olmaz inşaallah.

144 hz lik 1000 tl den fazla, 2k monitör de 2000 TL civarı. Tepkime süresi ve boyutu önemli tabii.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00