5200 TL Intel i5 6500 GTX 1070 Sistem Toplama

nyDNC

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba. Eylül ayında bir oyun bilgisayarı toplayacağım. Amacım en son çıkan oyunları 2K çözünürlükte, ultra ayarlarda rahat bir şekilde oynayabilmek. Bütçem monitör dahil 5000-5200 civarı, daha fazla çıkamam maalesef. Overclock yapmayı düşünmüyorum. Benim yaptığım sistem bu. Her türlü öneriye açığım. Bir iki de sorum olacak, cevaplarsanız sevinirim.
  1. MSI Z170A Tomahawk + Intel i5 6600K alırsam ekstra - 150 TL
    MSI Z170A Gaming Pro Carbon + Intel i5 6600K alırsam ekstra - 225 TL
    MSI Z170A Gaming M5 + Intel i5 6600K alırsam - 300 TL
    Bana ekstra masrafı olacak. Sizce değer mi? 4-5 sene gibi bir süre beni idare etse bu bilgisayar yeterli.
  2. Kasa olarak Cooler Master Silencio 352M düşünüyorum ama kasadan pek anlamam. Tavsiyelerinizi bekliyorum, 150-200 TL bütçem var.
  3. Monitör olarak da AOC Q2778VQE düşünüyorum.
Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
OC yapmayacaksan soğutucuya gerek yok. Listeden çıkartıp i5 6600 tercih edilebilir.
Amaç oyunsa diğer seçeneklere gerek yok i5 6600 yeterli olur.
Topladığınız sistemin diğer parçaları uyumlu ve ideal.
Monitör için deneyimli arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
Kasa olarak Thermaltake Versa N23 modelini öneririm. PSU ile birlikte satılıyor.
Thermaltake Versa N23 700W 80Plus PSU USB 3.0 Pencereli Kasa

OC yapmayacaksan soğutucuya gerek yok. Listeden çıkartıp i5 6600 tercih edilebilir.
Amaç oyunsa diğer seçeneklere gerek yok i5 6600 yeterli olur.
Topladığınız sistemin diğer parçaları uyumlu ve ideal.
Monitör için deneyimli arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
Kasa olarak Thermaltake Versa N23 modelini öneririm. PSU ile birlikte satılıyor.
Thermaltake Versa N23 700W 80Plus PSU USB 3.0 Pencereli Kasa
teşekkür ederim cevabınız için , i5 6500 / 6600 farkını araştırıp önerinizi dikkate alıcam.

Bu sistemi almanı tavsiye ederim. Monitör tercihi sana kalmış hoşuna gideni alabilirsin. i5 6600K alıp OC destekleyen kart alsan dahi, i7 6700 performansına yetişemiyor. Bu da boşa masraf demek oluyor.

Dosya Ekleri

• sss.jpg
    sss.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:
Bu sistemi almanı tavsiye ederim. Monitör tercihi sana kalmış hoşuna gideni alabilirsin. i5 6600K alıp OC destekleyen kart alsan dahi, i7 6700 performansına yetişemiyor. Bu da boşa masraf demek oluyor.
Teşekkür ederim tavsiyelerin için. Ben bulgaristanda yaşıyorum , burda alıcam bilgisayarı. Ne yazıkki burda anakart,ssd,ram fiyatları birbirine yakınken işlemciler öyle değil. İki sistem arasında 300 tl gibi bir fark oluyor. O kadar çıkabilir miyim emin değilim. Sence değer mi ? 4-5 sene sonra bu sefer 4k için bu seviyede bir pc toplayabilirim , o kadar süre idare eder herhalde.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı