4100 TL PC toplama

Gerek yok bence, zaten güzelleştirelim derken bu sefer de PSU'yu zorlayacak, ve de yeni soğutma gerekebilir. İşlemci yeterlidir.

Hocam ben bu sistemin kastırdığı bir oyunu görmedim. en az 35 FPS verdiğini gördüm, gerçekten mümkünmüymüş bu fiyata her oyunu açan sistem? (geleceği bilemeyiz şu anki oyunları diyorum)

Hocam bu bütçede DDR3 sistem almak aşırı saçma olur. Alın geçin bu sistemi :

Hocam ben bu sistemin kastırdığı bir oyunu görmedim. en az 35 FPS verdiğini gördüm, gerçekten mümkünmüymüş bu fiyata her oyunu açan sistem? (geleceği bilemeyiz şu anki oyunları diyorum)
Eğer kriz olmasaydı bunun 100 kat iyisi toplanırdı da bu paraya, eskiden 1500 TL ye GTX 1060 vardı.
Onun APU su ile RX 560 ın arasında dağlar kadar fark var. RX 560 GTX 1050 Ti ayarında, o apu GT 1030.

Eğer kriz olmasaydı bunun 100 kat iyisi toplanırdı da bu paraya, eskiden 1500 TL'ye GTX 1060 vardı.

Onun APU'su ile RX 560'ın arasında dağlar kadar fark var. RX 560 GTX 1050 Ti ayarında, o APU GT 1030.

i5-3470 işlemcili, H61 anakartlı, 1600MHz RAM'li sistemden kat kat iyidir hocam siz rahat olun.

Parçaları iyi bulmuş bu arada. Eğer upgrade edecekse ilerde bunu alabilir. Ama biraz idare ederim ilerde yeni PC alacağım zaten diyorsa benimki daha mantıklı duruyor çünkü neticede benimki daha iyi. Arkadaşın beklentisine kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…