_RastgeleAdam
Hectopat
- Makaleler
- 1
4100 TL PC önerisi bekliyorum. Hazır, toplama hiç fark etmez.
2. el düşünüyormusunuz ?4100 TL PC önerisi bekliyorum. Hazır, toplama hiç fark etmez.
2. el düşünüyor musunuz?
Hocam baktım da piyasaya, ryzen işlemciler uçmuş, sanırım 2. el/aliexpress karışımı toplamanız daha mantıklı. Not: sadece işlemci aliexpressten.4100 TL PC önerisi bekliyorum. Hazır, toplama hiç fark etmez.
Toplayacağım zaten. Aliexpress e gerek kalmadı şu an topluyorum bir 10 15 dk ya bitiririm herhalde.@tolgatoksoy14 hocam sizin toplamanızı istedim, yoksa ben bilmiyormuyum ki kendim bakmayı?
O bütçeye RX 560 lı PC den yukarı sistem toplanması zor olur. Anca everest PSU falan alırsanız o da sıkıntı çıkartır. Normalde hatta PC toplama konularına sistem tavsiyeleri yağar, farkettiyseniz bu konuya yağmadı. Çünkü kriz yüzünden piyasa alt üst ve çoğu f/p ürünlerin stoğu kalmamış. Bu yüzden 4100 TL ye çok iyi bir PC toplamak bu durumlarda biraz zor.@tolgatoksoy14 hocam ekran kartı WWE 2K16 Batman Arkham knıgth gibi oyunlara yetmiyor.
Olabilirdi ancak GTX 1050 Ti saçma sapan fiyatlarda şu an, 3K ya koyan bile var, bence RX 560 daha mantıklı gibi duruyor.@tolgatoksoy14 hocam peki GTX 1050 Ti alsak onun yerine nasıl olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.