4100 TL PC toplama

Bu paraya ekran kartlı DÜZGÜN sıfır bir sistem çok zor. 3400G sistem alırsın ancak dostum.

Hocam attık sistem GTX 970 10. nesil tek sorun bir RAM ekleyecek o kadar 🙂
PC'den anlamak lazım toplayabilmek için.

Hocam ben 2 senedir PC alacağım diye bu işin içindeyim bol bol topladım bol bol 2. el araştırdım az uz bir şeyler biliyorum ancak bazı arkadaşlar benden çok çok daha bilgilidir tabii.

Bu paraya ekran kartlı DÜZGÜN sıfır bir sistem çok zor. 3400G sistem alırsın ancak dostum.
PC den anlamak lazım toplayabilmek için.
Hocam uğraşmasın bence AliExpress ile çıkacak bir hıyar sonra suçlu olacağız :D
Ben de ondan diyorum zaten. Aslında çıkmaz ama. Aliexpress ten babamın GÖZLÜK sipariş etmisligi var ama 1 kılcal çizik bile çıkmadı.

Hocam attık sistem GTX 970 10. nesil tek sorun bir RAM ekleyecek o kadar 🙂

Hocam ben 2 senedir PC alacağım diye bu işin içindeyim bol bol topladım bol bol 2. el araştırdım az uz bir şeyler biliyorum ancak bazı arkadaşlar benden çok çok daha bilgilidir tabii.
Ben konuyu açan arkadaştan bahsettim anlayip anlamadığindan. Size bişey diyemem.

Hocam bütçe arttırma şansınız var mı varsa ya da taksitle Pollux APU PRO | Game Garaj bunu alıp ileride geliştirebilirsiniz bu hali ile bile piyasadaki birçok oyunu açacaktır sadece bir 8 GB daha RAM lazım ama aciliyeti aslında varda yok gibi yani piyasadaki oyunların birçoğunu kaldırabilecek düzeyde.

Hocam bütçe arttırma şansınız var mı varsa ya da taksitle Pollux APU PRO | Game Garaj bunu alıp ileride geliştirebilirsiniz bu hali ile bile piyasadaki birçok oyunu açacaktır sadece bir 8 GB daha RAM lazım ama aciliyeti aslında varda yok gibi yani piyasadaki oyunların birçoğunu kaldırabilecek düzeyde.

Hocam arkadaşın istediği oyunları kaldıracak güçte değil eski yazışmaları okuyun öyle yazın. Ve bütçeyi zaten arttırdığı hali bu önceden 3500 TL bandında falandı.

Lütfen konuyu tam okumadan atlamayın rica ediyorum bakın. Arkadaş demiş ki ben bir kere alırım, bayağı bir ekleme yapamam.

Lütfen konuyu tam okumadan atlamayın rica ediyorum bakın. Arkadaş demiş ki ben bir kere alırım, bayağı bir ekleme yapamam.

8 GB RAM almak 500 1000TL değil hocam nasıl telefonuna şarj kablosu alıyor onun gibi pahalı bir şey değil ekran kartı vs deseniz anlayacağım ama çok saçma bence bu dediğiniz.
Hocam arkadaşın istediği oyunları kaldıracak güçte değil eski yazışmaları okuyun öyle yazın. Ve bütçeyi zaten arttırdığı hali bu önceden 3500 TL bandında falandı.

Bilmiyordum hocam sadece sordum arttırabilir mi diye bir fikirdi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı