4100 TL PC toplama

8 GB RAM almak 500 1000TL değil hocam nasıl telefonuna şarj kablosu alıyor onun gibi pahalı bir şey değil ekran kartı vs deseniz anlayacağım ama çok saçma bence bu dediğiniz.

Bilmiyordum hocam sadece sordum arttırabilir mi diye bir fikirdi.

Hocam farkındayım konu çok uzun sizde okumak istemiyorsunuz ancak birden atlayınca klasik soruları sorunca da bize bir garip geliyor (biz @tolgatoksoy14 ile en başından beri yardım ediyoruz ondan yani)

Hocam bütçe çıkartamam dedi. GTX 970 attığım sistemde fena iş yapmaz hem.
En son 5000 yapsam olur mu demişti.
Hocam şimdi farkettim kasa powerboost, eğer kasanın yanında gelen PSU ise koşarak kaçsın bence. Powerboost gibi bir markadan kasa alınır ama PSU hayatta alınmaz, tek bir çıkardığı problemle tüm parçalar çöp olabilir. Kasa da mesh değil bu arada. 256 GB SSD var, arkadaşın istediği oyunlar arasında ancak 4 tanesi falan yüklenir.

Son düzenleme:
En son 5000 yapsam olur mu demişti.

Hocam şimdi fark ettim kasa Power Boost, eğer kasanın yanında gelen PSU ise koşarak kaçsın bence. Power Boost gibi bir markadan kasa alınır ama PSU hayatta alınmaz, tek bir çıkardığı problemle tüm parçalar çöp olabilir. Kasa da mesh değil bu arada.

Görmemiştim hem siz nasıl fark ettiniz yahu gözleriniz Kartal'a taş çıkartır vallahi.
Ancak kasa mesh (delikli) gibi duruyor onu nereden çıkardınız yoksa benim gözlerim falan mı bozuldu acaba?

Görmemiştim hem siz nasıl fark ettiniz yahu gözleriniz Kartal'a taş çıkartır vallahi.
Ancak kasa mesh (delikli) gibi duruyor onu nereden çıkardınız yoksa benim gözlerim falan mı bozuldu acaba?
Tüm fotoğraflara bakarsanız (adamın üst açıdan çektiği) ön kısımda cam panel olduğu çok belli oluyor. O delikler toz filtresi. Arkadaşımda turbox var oradan biliyorum. :D

@Gumli05 @tolgatoksoy14 ve diğer arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Konu boyunca sinir edici, gıcık edici bütün davranışlarım için özür dilerim; çok iyi insanlarsınız. Eğer 2. El'den Ryzen 5 3500X işlemcili bir sistem toplamazsam @tolgatoksoy14 adlı arkadaşın attığı sistemi alacağım. Ancak Tolga arkadaşa bir soru sormak istiyorum; bu işlemci hangi işlemcilerden daha güçlü? Yani örneğin i3 10100FDEn güçlü gibi. Çok teşekkür ederim. Ayrıca hocam 4-5 ay sonra kardeşime de 2. el bir bilgisayar alacağız o zamanda yardım etme şansınız var mı?

@Gumli05 @tolgatoksoy14 ve diğer arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Konu boyunca sinir edici, gıcık edici bütün davranışlarım için özür dilerim; çok iyi insanlarsınız. Eğer 2. El'den Ryzen 5 3500X işlemcili bir sistem toplamazsam @tolgatoksoy14 adlı arkadaşın attığı sistemi alacağım. Ancak Tolga arkadaşa bir soru sormak istiyorum; bu işlemci hangiişlemcilerden daha güçlü? Yani örneğin i3 10100Fden güçlü gibi. Çok teşekkür ederim.
Hatırladığım kadarıyla Ryzen 5 1600 e denk olması gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı