4100 TL Ryzen Sistem Toplama

P300 Sinerji'de olmadığı için eklemedim. Ayrıca SSD hakkında bilginiz yoksa eleştirmenize gerek yok, Adata Samsung'dan sonra en iyi SSD'leri üretiyor, ayrıca SSD'lerin kalitesi boyutuna göre belirlenmez, IOPS değerine göre belirlenir. İsterseniz sizin önerdiğiniz Corsair Lee ile benim önerdiğim Adata SU800'ün IOPS değerlerine bir bakın. Dandik falan değil.
Söylediklerimi yanlış anlıyorsunuz. Şu an "Boyutuna veya okuma/yazma hızına bakarak SSD alınmaz, IOPS değerlerine bakılarak alınır." lafını en onlarca kez tekrar etmiş birine söylüyorsunuz bunu. Ben SSD'nin boyutu küçük dedim. Ayrıca Adata hakkında pek iyi düşüncelerim yok maalesef. Belkide yanılıyorumdur...

@Nazım Paşa SSD ile ilgili bahsettiklerini en baştan biliyordum ben. Crazynomad yeni adı ile Malmoth'dan öğrenmiştim bunları. Ancak Adata'ya fazla bakma fırsatım olmadı maalesef.
Monitör konusunda ise, baştan beri monitörlerden anlamadığımı her sistem toplama konusunun altına yazarım :D Beni ilgilendirmiyor monitör fazla :)
 
Sistemi zaten kendim toplayacağım. Ama Amazon ne kadar güvenilir olsa da bir sorun olsa nasıl halledeceğim. İngilizcemde iyi değil.


Ebrar yasaklanmıştı bir ara kalktı mı yasak ?
Ben bir sıkıntı yaşamadım güncel olarak , yasaklı durumu yoktu ben kullanmaya başladığımda.
 
Ayrıca Adata hakkında pek iyi düşüncelerim yok maalesef. Belkide yanılıyorumdur...

Ancak Adata'ya fazla bakma fırsatım olmadı maalesef.
Hocam sizden sadece bir isteğim var; aslında sadece sizden değil bütün forumdan...
Lütfen ama lütfen bilginiz olmayan bir marka/ürün hakkında yorum yapmayın.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı