4100 TL Sistem Önerisi

RX 580 8 GB'dan güçlü değil. RX 580 her türlü daha iyi bir GPU hem de VRAM avantajı var testlerde RX 570'in geçtiği bile oluyor.Rx 570 den bir tık iyi Rx 580 den güçsüz.

Raminizi 3000 MHz almanıza gerek yoktur işlemcinin zaten 2666 MHz desteklemektedir.
Ve XFX RX 570 almak yerine size Hepsiburada'dan RX580 8 GB olan versiyonunu almanızı tavsiye ederim şu an gerçekten yüksek bir indirim var.

Bu parçalar ne kadar tutuyor ? 4100TL ye 1650 super sistem alınabilir.
Yanlış hatırlamıyorsam 4200 küsur hocam.
Raminizi 3000 MHz almanıza gerek yoktur işlemcinin zaten 2666 MHz desteklemektedir.
Ve XFX RX 570 almak yerine size Hepsiburada'dan RX580 8 GB olan versiyonunu almanızı tavsiye ederim şu an gerçekten yüksek bir indirim var.
Tavsiyeniz için teşekkürler ama yazdığınız ekran kartı şuan için bütçemden fazla,onun yerine daha uygun fiyatlarda 4Gb ekran kartı öneriniz var mıdır?
Ekran kartı bir tık mı daha iyi? 1650S RX 580 8 GB versiyonundan bile güçlü. Ayrıca arkadaş sadece FSP 500W yazmış. Modelini yazmamış ki? AHBC versiyonu da olabilir Hydro k serisi de.

Bir de GameGaraj PSU'ları aigo üretimi. Aigo PSU'lar ne kötü ne iyi VX Plus PSU'lar gibi.
Ahbc model hocam, şimdi baktım yazmayı unutmuşum. Cihazın üzerinde de 85 PSU yazıyor.

Eğer fiyatınızı 600 TL daha arttırırsanız size bundan 1.5 daha güçlü bir sistem toplayabilirim.
Bende bu hafta yeni PC topladım ve sizin topladıgınız PC den daha güçlü ve daha güvenilir markalar.

Arkadaşlar dün akşam saatlerinde konu açmıştım kurduğum sistemi göstermiştim. Yanıtlayan kişilerin cevapları ve biraz daha araştırmamla farklı bir sistem daha dizdim.

İşlemci: i3 10100F 1200 pin.
Anakart: MSI H410M - a Pro Intel LGA1200 DDR4.
RAM: XPG RAM 8 GB 3000MHz DDR4 CL16.
SSD: Kingston A400 SSD 240 GB.
Kasa: ASUS Vento VG04F 500W RGB.
Ekran kartı: ASUS TUF GeForce GTX 1650S 4 GB.

Şu an bu sistemin fiyatı 4400 TL bantlarında, bende yılbaşı indirimlerini bekliyorum. Her parçadan ne kadar kâr edersek o kadar avantaj olur. 4100-4200 TL civarlarında olur diye tahmin ediyorum. Sizde sistem hakkındaki fikirlerinizi ve varsa olumsuz yönlerini söylerseniz sevinirim. Bir de 4100-4200 TL'ye sistem öneriniz varsa merakla bekliyor olacağım.
Hazır sistem önerileriniz de beklenir fakat parçaların muadilini veya başka bir parçayı tavsiye etmeniz daha iyi olacaktır.

(Not: İlerleyen zamanlarda bir SSD ve bir adet 8 GB RAM daha takacağım. Haberiniz olsun)

İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı