Yanlış hatırlamıyorsam 4200 küsur hocam.Bu parçalar ne kadar tutuyor ? 4100TL ye 1650 super sistem alınabilir.
Tavsiyeniz için teşekkürler ama yazdığınız ekran kartı şuan için bütçemden fazla,onun yerine daha uygun fiyatlarda 4Gb ekran kartı öneriniz var mıdır?Raminizi 3000 MHz almanıza gerek yoktur işlemcinin zaten 2666 MHz desteklemektedir.
Ve XFX RX 570 almak yerine size Hepsiburada'dan RX580 8 GB olan versiyonunu almanızı tavsiye ederim şu an gerçekten yüksek bir indirim var.
Ahbc model hocam, şimdi baktım yazmayı unutmuşum. Cihazın üzerinde de 85 PSU yazıyor.Ekran kartı bir tık mı daha iyi? 1650S RX 580 8 GB versiyonundan bile güçlü. Ayrıca arkadaş sadece FSP 500W yazmış. Modelini yazmamış ki? AHBC versiyonu da olabilir Hydro k serisi de.
Bir de GameGaraj PSU'ları aigo üretimi. Aigo PSU'lar ne kötü ne iyi VX Plus PSU'lar gibi.
Zahmet olmazsa siz sistemi yazın, ben araştırıp inceleyeyim.Eğer fiyatınızı 600 TL daha arttırırsanız size bundan 1.5 daha güçlü bir sistem toplayabilirim.
Bende bu hafta yeni PC topladım ve sizin topladıgınız PC'den daha güçlü ve daha güvenilir markalar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.