4100 TL Sistem Önerisi

Abdulkadir erdem

Femtopat
Katılım
14 Aralık 2020
Mesajlar
74
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda (umuyorum ki) PC toplayacağım. Göreceğiniz listedeki bileşenleri araştırdım. Fiyatına göre en ideal parçalar olduğunu düşünüyorum.

İŞLEMCİ: i3 10100F

ANAKART: Gigabyte B450MH S2H

EKRAN KARTI: XFX RX 570

RAM: Neo Forza 8 GB DDR4 3000MHz CL15

SSD: Kingston A400 SSD 240 GB

Kasa: Vento VG04F

Güç kaynağı: FSP 500W

Bütçem 3700-4100 TL arası, sistem hakkındaki fikirlerinizi, avantajlarını dezavantajlarını ve olumsuz bulduğunuz parçaların muadilini paylaşırsanız menmun olurum, iyi akşamlar.
 
Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda umuyorum ki bilgisayar toplayacağım. Bir süredir birçok parçayı inceleyerek araştırdım ve farklı markalardan bir liste oluşturdum.

İşlemci: i3 10100F 1200 pin.
Anakart: Gigabyte h 410M 2933MHz.
RAM: Neo Forza 8 GB DDR4 3000MHz CL15.
Ekran kartı: XFX RX 570.
SSD: Kingston A400 SSD 240 GB.
Kasa: Vento VG04F.
Güç kaynağı: FSP 500W.

Sistem hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Avantajları dezavantajları nelerdir? Olumsuz bulduğunuz parçaların muadilini paylaşırsanız sevinirim, iyi akşamlar. (Bütçe maksimum 4.100 TL)
 
Çok daha iyi değil hocam. Ekran kartı bir tık iyi, bu arkadaşın sistemindeki PSU'da sizin attığınız sisteminkinden iyi ve kaliteli.

Ekran kartı bir tık mı daha iyi? 1650S RX 580 8 GB versiyonundan bile güçlü. Ayrıca arkadaş sadece FSP 500W yazmış. Modelini yazmamış ki? AHBC versiyonu da olabilir Hydro k serisi de.

Bir de GameGaraj PSU'ları aigo üretimi. Aigo PSU'lar ne kötü ne iyi VX Plus PSU'lar gibi.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı