4100TL bilgisayar toplama

Yanlış bilgi
Bana göre en ideal Vatan'dan bak derim. Ben Vatan'dan PC aldım 2.000TL, daha uyguna Vatan'da OEM hazır sistemler çok uygun. Asıl fiyatları daha pahalı bir bak oraya o bütçede sana önerim. Ekran kartını AMD alma sakın benim her şeyim ASUS. ekran kartımda öyle fakat NVIDIA ekran kartım alacaksan işlemcisini AMD her şeyini ASUS ekran kartını ise NVIDIA al çünkü AMD'nin ekran kartları bazı oyunları desteklemiyor. Kasa olarak da uygun Xigmatek öneririm sana hem yerli Mali hem de soğutma ve görsel olarak çok iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana göre en ideal Vatan'dan bak derim BN Vatan'dan PC aldım 2.000TL daha uyguna Vatan'da OEM hazır sistemler çok uygun asıl fiyatları daha pahalı bir bak oraya o bütçede sana önerim ekran kartını AMD alma sakın benim her şeyim ASUS ekran kartımda öyle fakat NVIDIA ekran kartım alacaksan RAM'ini AMD her şeyini ASUS ekran kartını ise NVIDIA al çünkü AMD'nin ekran kartları bazı oyunları desteklemiyor kasa olarak da uygun Xigmatek öneririm sana hem yerli Mali hem de soğutma ve görsel olarak çok iyi.
Vatan daha pahalı hocam.

Yanına bir de 240 GB SSD eklersin 4000 TL olur. Ya da kasa ve güç kaynağını biraz daha iyi alırsın SSD yerine.

Bana göre en ideal Vatan'dan bak derim BN Vatan'dan PC aldım 2.000TL daha uyguna Vatan'da OEM hazır sistemler çok uygun asıl fiyatları daha pahalı bir bak oraya o bütçede sana önerim ekran kartını AMD alma sakın benim her şeyim ASUS ekran kartımda öyle fakat NVIDIA ekran kartım alacaksan işlemcisini AMD her şeyini ASUS ekran kartını ise NVIDIA al çünkü AMD'nin ekran kartları bazı oyunları desteklemiyor kasa olarak da uygun Xigmatek öneririm sana hem yerli Mali hem de soğutma ve görsel olarak çok iyi.
Xigmatek ne zamandan beri yerli malı?

Eğer tek tek alırsan evet fakat OEM hazır sistemler var kendi toplu sistemleri benim PC'nin asıl fiyatı diğer sitelerde de 10.000TL iken 7.600'e aldım eğer tek tek toplayacaksan Vatan pahalı fakat kendi toplamaları çok uygun.
Hocam ssd kronik sorunlu koyuolar psu bomba koyuolar düzgün oem sistem bulamadım vatanda.

4340 TL yapıyor hocam tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı