Vatan daha pahalı hocam.Bana göre en ideal Vatan'dan bak derim BN Vatan'dan PC aldım 2.000TL daha uyguna Vatan'da OEM hazır sistemler çok uygun asıl fiyatları daha pahalı bir bak oraya o bütçede sana önerim ekran kartını AMD alma sakın benim her şeyim ASUS ekran kartımda öyle fakat NVIDIA ekran kartım alacaksan RAM'ini AMD her şeyini ASUS ekran kartını ise NVIDIA al çünkü AMD'nin ekran kartları bazı oyunları desteklemiyor kasa olarak da uygun Xigmatek öneririm sana hem yerli Mali hem de soğutma ve görsel olarak çok iyi.
Yanına bir de 240 GB SSD eklersin 4000 TL olur. Ya da kasa ve güç kaynağını biraz daha iyi alırsın SSD yerine.![]()
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Adata XPG Gammix D30 8GB 3000MHz DDR4 Ram Fiyatı
Adata XPG Gammix D30 8GB 3000MHz DDR4 Ram en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
![]()
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
WD 500 Gb 3,5 Inc 7200 Rpm Sata 3 Pc Hdd Wd5000aads Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
WD 500 Gb 3,5 Inc 7200 Rpm Sata 3 Pc Hdd Wd5000aads yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Amd Ryzen 3 3100 3.6ghz 3.9ghz Am4 65w Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Amd Ryzen 3 3100 3.6ghz 3.9ghz Am4 65w arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Galax GeForce GTX1650 Super EX (1-Click) OC 4GB 128Bit GDDR6 GTX 1650 Super Ekran Kartı (65SQL8DS61EX) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Vatan daha pahalı hocam.
Xigmatek ne zamandan beri yerli malı?Bana göre en ideal Vatan'dan bak derim BN Vatan'dan PC aldım 2.000TL daha uyguna Vatan'da OEM hazır sistemler çok uygun asıl fiyatları daha pahalı bir bak oraya o bütçede sana önerim ekran kartını AMD alma sakın benim her şeyim ASUS ekran kartımda öyle fakat NVIDIA ekran kartım alacaksan işlemcisini AMD her şeyini ASUS ekran kartını ise NVIDIA al çünkü AMD'nin ekran kartları bazı oyunları desteklemiyor kasa olarak da uygun Xigmatek öneririm sana hem yerli Mali hem de soğutma ve görsel olarak çok iyi.
Hocam ssd kronik sorunlu koyuolar psu bomba koyuolar düzgün oem sistem bulamadım vatanda.Eğer tek tek alırsan evet fakat OEM hazır sistemler var kendi toplu sistemleri benim PC'nin asıl fiyatı diğer sitelerde de 10.000TL iken 7.600'e aldım eğer tek tek toplayacaksan Vatan pahalı fakat kendi toplamaları çok uygun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.