4100TL GTX 1060 Sistem

saqu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar altta resmini attığım sistemi almayı düşünüyorum. Ne dersiniz almalı mıyım sizce?

GTX1060.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş o zaman ssd'yi ve ram'i sonradan ekleyeceğini varsayıyorum anakart bana göre böyle güzel bir sisteme düşük kalmış yine de sen bilirsin. Sana çok önemli bir tavsiyede bulunayım eğer rx'li bir sistem kuracaksan kesinlikle monitörü freesync 75hz monitör al bu bence çok önemli ben pişman oldum 60hz aldığıma ve kesinlikle monitörü değiştireceğim ya satacağım ya da arıza çıkmasını bekleyip para iadesi isteyeceğim gerekirse tüketici hakem heyetine gideceğim ve Asus 24'' VG245H alacağım ne kadar pahalı olursa olsun. Monitörün ne kadar önemli olduğunu anladım. Gerekirse bir ay bekle ama en azından viewsonic'in monitörlerinden al.

Son düzenleme:
Topladığım sisteme göre benchmark;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
(i5 6500'la yapılıyor bazı oyunlarda 2-3 fps bazı oyunlarda 10fps kadar fark oluyor.)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı