4120 TL'ye Ryzen 5 2600 ve RX 580 hazır sistem alınmalı mı?

smash_burak

Decapat
Ben bu linkteki sistemi almaya karar verdim gibi. Sizce nasıl ve bu fiyata daha iyi biliyor musunuz?
Biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca sizde sistemdeki PSU yeterli mi? (ayrıca SSD ve 8 GB RAM de alacağım)

Ben bu linkteki sistemi almaya karar verdim gibi. Sizce nasıl ve bu fiyata daha iyi biliyor musunuz?
Biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca sizde sistemdeki PSU yeterli mi? (ayrıca SSD ve 8 GB RAM de alacağım)
Kasa ve güç kaynağı sorun çıkartma ihtimali yüksek. Onları değiştirip birde SSD ve 8 GB RAM eklersen süper sistem olur.

Şu sistem nasıl ? i5 9400F ve Rx 590 ile daha iyi FPS alırsın oyunlarda ve daha güçlü bir sistem olur.
Ayrıca istemediğin parçayı değiştirebilirsin. Mesela PSU 650W 80+ veya 750 W 80+ yaparsın 4550 TL flan olur fiyatı.

Sallama kardeşim adamlar gtx 1070 e 550 watt takıyorlar güç kaynağı iyi kardeşim bende bundan almayı düşünüyorum 1 kaç kişiye daha danışıyorum

Kardeş mi olduk? dostum AMD'nin açta bak elektrik kullanımına yükteyken özellikle, ama lütfen sen al kasayı olur mu? 🙂

Aynı sistemi ben kullanıyorum 500W ile. 1 kez bile kapanma olmadı. Gerçekten sallama.

İmza kısmındaki o zaman aileden birinin falan? Dostum neyse siz bilirsiniz ister alın kullanın ister kullanmayın sonuçta parada benim cebimden çıkmayacak, uğraştığınız da size kalacak bence siz bir şeyleri sallamadan önce teste sokun ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
İmza kısmındaki o zaman aileden birinin falan? Dostum neyse siz bilirsiniz ister alın kullanın ister kullanmayın sonuçta para da benim cebimden çıkmayacak, uğraştığınız da size kalacak bence siz bir şeyleri sallamadan önce teste sokun ;)
O güç kaynağı yetecektir. Millete ahkam kesmek yerine biraz araştırma yap. Daha dün iftar sonrası bir ağabeyimin R5 2600 ve RX 590'lı sisteminin montaj ve testlerini yaptım, ekran kartına OC yaptım, güç kaynağı bana mısın bile demedi (450W). Sahura kadar süren testlerde sıfır hata.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı