Inventus'ta kutu olayından ötürü ürünün sıfır olmasında vs. sorun olacağını sanmıyorum Türkiye tarihinin en köklü donanım firmalarından biri. Özel amaçlara hizmet eden bir ürün, high - end bir pc için bile fersah fersah fazla gelir ama ihtiyacı olanlar için fiyat uygun.
Inventus'ta kutu olayından ötürü ürünün sıfır olmasında vs. sorun olacağını sanmıyorum Türkiye tarihinin en köklü donanım firmalarından biri. Özel amaçlara hizmet eden bir ürün, high - end bir PC için bile fersah fersah fazla gelir ama ihtiyacı olanlar için fiyat uygun.
İventusa güvenerek kendime aldım. 6950XT Ekran kartımı 750W Bronz ile kullanıyordum. İlerye dönüş bir PSU ararken bu çıktı karşıma. Umarım pişman etmez. Bu markayı hiç kullanmadım ama çok gördüm.
Ben kullandim garantisi bittigi ay yandi. Oyle cok oyun da oynamma cpu tabanli is yaparim. Yani cpk guc cekmiyordu. Nzxt aldim yerine. Bir daha almam bu markayi
Ben kullandim garantisi bittigi ay yandi. Oyle cok oyun da oynamma cpu tabanli is yaparim. Yani cpk guc cekmiyordu. Nzxt aldim yerine. Bir daha almam bu markayi
İventusa güvenerek kendime aldım. 6950XT ekran kartımı 750W bronz ile kullanıyordum. İlerye dönüş bir PSU ararken bu çıktı karşıma. Umarım pişman etmez. Bu markayı hiç kullanmadım ama çok gördüm.
Ben kullandim garantisi bittigi ay yandi. Oyle cok oyun da oynamma CPU tabanli is yaparim. Yani cpk guc cekmiyordu. NZXT aldim yerine. Bir daha almam bu markayi.
Demek sen FSP değil saatli bomba almışsın ben 10 yıldır FSP kullanıyorum yanma arızalanması olmadı elektronik şans iyi ama FSP, Lian Li, High Power, Seasonic, lc Power markaları kendi üretimini yapan firmalar Gigabyte ASUS, MSI gibi fason firmaların psularıyla karıştırma.
Bu ürünün kutusuz olanı ptm pro değil, diğer forumda alan bir arkadaş uzunca anlatmış konuyu. Kutusuz ile kutulu arasında fark var, araştırmadan almayın.
Benim icin elimdeki malin ne oldugu onemli, hicbirinin fabrikasina ortak degilim. 1999 dan bu yana pc toplarim ilk defa psum yandi. Basimdan geceni ben anlatayim belki isine yarayan olur.