Elektronik 4134 TL FSP Hydro PTM Pro 1200W 80+ Platinum kutusuz Güç kaynağı

• Konuyu başlatan ipee
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 2.174

ipee

Megapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:

4134, 83TL FSP Hydro PTM Pro 1200W 80+ Platinum tak çıkar kablolu (HPT2-1200M-B) kutusuz Güç kaynağı​

Saatlik indirimmiş İhtiyacı olan kaçırmasın. Kutu olayına takılmayın bence 10 sene garantili.

Inventus'ta kutu olayından ötürü ürünün sıfır olmasında vs. sorun olacağını sanmıyorum Türkiye tarihinin en köklü donanım firmalarından biri. Özel amaçlara hizmet eden bir ürün, high - end bir pc için bile fersah fersah fazla gelir ama ihtiyacı olanlar için fiyat uygun.

Inventus'ta kutu olayından ötürü ürünün sıfır olmasında vs. sorun olacağını sanmıyorum Türkiye tarihinin en köklü donanım firmalarından biri. Özel amaçlara hizmet eden bir ürün, high - end bir PC için bile fersah fersah fazla gelir ama ihtiyacı olanlar için fiyat uygun.

İventusa güvenerek kendime aldım. 6950XT Ekran kartımı 750W Bronz ile kullanıyordum. İlerye dönüş bir PSU ararken bu çıktı karşıma. Umarım pişman etmez. Bu markayı hiç kullanmadım ama çok gördüm.

Benim aldigim 750w ve 5 yil garantili idi. Yuk altinda nerdeyse hic kalmayan psu nun yanmasi bana garip geldi. Bilemem.5 yil yetebilir bazilarina

İventusa güvenerek kendime aldım. 6950XT ekran kartımı 750W bronz ile kullanıyordum. İlerye dönüş bir PSU ararken bu çıktı karşıma. Umarım pişman etmez. Bu markayı hiç kullanmadım ama çok gördüm.

Kaya gibi sağlam bende Hydro G PRO modelinin 1000W kullanıyorum çok sesiz PSU %40tan sonra fanları devreye giriyor.

Ben kullandim garantisi bittigi ay yandi. Oyle cok oyun da oynamma CPU tabanli is yaparim. Yani cpk guc cekmiyordu. NZXT aldim yerine. Bir daha almam bu markayi.

Demek sen FSP değil saatli bomba almışsın ben 10 yıldır FSP kullanıyorum yanma arızalanması olmadı elektronik şans iyi ama FSP, Lian Li, High Power, Seasonic, lc Power markaları kendi üretimini yapan firmalar Gigabyte ASUS, MSI gibi fason firmaların psularıyla karıştırma.

Bu ürünün kutusuz olanı ptm pro değil, diğer forumda alan bir arkadaş uzunca anlatmış konuyu. Kutusuz ile kutulu arasında fark var, araştırmadan almayın.

Benim icin elimdeki malin ne oldugu onemli, hicbirinin fabrikasina ortak degilim. 1999 dan bu yana pc toplarim ilk defa psum yandi. Basimdan geceni ben anlatayim belki isine yarayan olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı