42.000 TL sistem önerisi

Bütçe
42000
O kadar çıkamıyorum ki hocam kart patladı yeminle ne kadar uyguna getirsem o kadar kar artık ekran kartı bütçeyi çok aşırttı.

Pardon hocam kusura bakmayın bütçeyi 40 bin TL sanıyordum.

Anakart işlemciyi soğutmayı almışsınız sanırım ama o soğutmayı keşke bize sorsaydınız önceden hocam ama gene de canınız sağ olsun.

Soğutucuyu iade edeceğim hocam SSD yide şimdi sipariş geçtim ekran kartı için son güne kadar bekliyorum dünden bu yana 1000 TL düştü
Bütceyi sanırım 45 bine kadar çıkaracağim.

Sıvı soğutucu mu istiyorsun ?

Hava soğutucu mu ?

Soğutucuyu iade edeceğim hocam SSD yide şimdi sipariş geçtim ekran kartı için son güne kadar bekliyorum dünden bu yana 1000 TL düştü.

Ekran kartı indirimi bugünlük 16150 TL ve 2 oyun veriyor sipariş geçin.

Soğutucuyu iade edeceğim hocam SSD yide şimdi sipariş geçtim ekran kartı için son güne kadar bekliyorum dünden bu yana 1000 TL düştü.

Tamamdır hocam en iyisini yapmışsınız ekran kartı çok iyi ama render yapacağınız için NVIDIA daha iyi olurdu ama çok problem değil aralık ayında RX 7000 serisi geliyor çok acil değilse onları bekleyebilirsiniz.

Sıvı soğutucu mu istiyorsun?

Hava soğutucu mu?

Üstadım kart patladı zaten çok üst düzey abartı bir şey olmasında 7600X için tahminimce ısınan bir işlemci imiş almışken tek seferde alayım 360mm sıvı sogutma 3 4 bin bandını geçmezse çok sevinirim.

Hocam render olayı 3 boyutlu cizim yapıyorum 3D yazıcı baskı alıyorum yani asıl amaç oyun dilimleme ve cizim yanında bir de fiyat tabii çok önemli etken 16bin 2 oyun hediyeli 6950 bu fiyata NVIDIA ikinci el anca bulunur.

Bu yeterli. Bu da yeterli ama aşağıda yeni ürün attım onu al bence kaçırma. Bu da uygun 300-400 TL TR sitelerine göre ama diğeri daha iyi.

Vallahi haklısınız hocam.

Al hocam hemen al. TR sitelerinde 2.5-3'ten aşağı yok.

İthalatçı ücreti içinde yani ekstra hiç bir ücret yok. Sadece elinde 1-2 hafta içinde geçer o kadar.

Bu görünen fiyata sahip olacaksın.

Son düzenleme:

AM5 soket desteği var değil mi hocam bekleriz ne olacak sıkıntı değil 1 haftada 1000 lira kazanamıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…