Kasa olarak bunu önerebilirim. Herkes memnun. Özellikle anakart arkasından anakarta üfleyen fan detayı beni şaşırttı.
TR de daha pahalı Amazon'dan alın ama TR de yorumlara bakabilirsiniz.
Aslında MSI falan önerecektim ama bunu görünce bir durdum.
Tercih sizin hocam, bir ara çok yükselmiştim SSD almaya o sıra tanıştım ben de Fury ile. Samsung 980 Pro Killer olarak piyasada duruyor kendileri. Aldığınız da çok farklı değil, DDR5 sistem zaten hayırlı olsun![]()
Hocam gördüm açıklık getireyim, AM4 ile uyumlu olan soğutucuların çoğu AM5 destekliyor zaten. Onun dışında soğutucu konusunda liquid freezer öneririm.
Sıvı soğutmayı mümkünse iade edin çöp.Arkadaşlar sistemim bu şekilde anakart işlemci sıvı soğutmayı aldım gerisini gece sipariş geçeceğim daha uygun fiyatlı malzemeleri bulma ihtimalimiz var mı ya da uyumsuz ve gereksiz parça var mı bilgili arkadaşlardan incelemeleri ricam.
Parasal açıdan sıkıntıya soktu ama daha uyguna daha iyi bir şey çıkarabilir miyiz oyun+ render sistem.
17000ekran apphire Nitro+ AMD Radeon RX 6950 XT 16GB GDDR6 PCI-Express 4.0 HDMI/DP Ekran Kartı - 11317-02-20G 5925işlemci r5 7600x 5100anakart MSI PRO B650-P WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400MHz (OC) M.2 Anakart MSI PRO B650-P WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI PRO B650-P WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
1175soğutucu RAMPAGE HELIOS C2 2x120mm RAINBOW FANLI İŞLEMCİ SOĞUTUCU RAMPAGE HELIOS C2 2x120mm RAINBOW FANLI İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAMPAGE HELIOS C2 2x120mm RAINBOW FANLI İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
5000ram GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 NEO SİYAH DDR5 6000MHz CL36 1.35V RGB PC Ram GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 NEO SİYAH DDR5 6000MHz CL36 1.35V RGB PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 NEO SİYAH DDR5 6000MHz CL36 1.35V RGB PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
2000ssd Kingston KC3000 1TB 7000-6000MB/s NVMe PCIe 4.0 m.2 Gen4 SSD (SKC3000S/1024G) ![]()
Kingston KC3000 1TB 7000-6000MB/s NVMe PCIe 4.0 m.2 Gen4 SSD (SKC3000S/1024G) | Teknobiyotik
KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSDMasaüstü ve Laptop PC’ler için Yüksek Performanslı Veri Saklama Birimi Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD en yeni Gen 4x4 NVMe denetleyici ve 3D TLC NAND'ı kullanarak yepyeni bir performans seviyesi sunar. 3D görüntü oluşturma (rendering) ve 4K+ içerik...www.teknobiyotik.com
1395kasa Dark Guardian PRO 4x12cm Adreslenebilir RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 ![]()
Dark Guardian PRO 4x12cm ARGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } .embed-container { position: relative...www.teknobiyotik.com
4185power cOOLER MASTER MWE V2 80PLUS GOLD 1050W FULL MODÜLER 140MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI COOLER MASTER MWE V2 80PLUS GOLD 1050W FULL MODÜLER 140MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MWE V2 80PLUS GOLD 1050W FULL MODÜLER 140MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
41780
Hocam şimdi bazıları uymuyor yazmış araştırdığımda.
Sıvı soğutmayı mümkünse iade edin çöp.
AM5 destekleyen soğutucu buldum hocam.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hocam gördüm açıklık getireyim, AM4 ile uyumlu olan soğutucuların çoğu AM5 destekliyor zaten. Onun dışında soğutucu konusunda liquid freezer öneririm.
AM5 destekleyen soğutucu buldum hocam.![]()
ne 1 ayı ?Amazon'dan söyleyipde uymazsa iade süreci beni çok zorlar.
Öyle yapacağım hocam RAM alacağım zaten bir de Power o sırada onu da iade edeceğim.
Hocam bunun notunu aldım 3000 lira fark attık sadece sogutucudan sisteme ama mecbur kalırsak alacagım mecbur.
Net bir bilgi var mı hocam takmaya calısıp kutuyu acıp elımde kalmasın sonra.
Bunu da not aldım hocam ama 1 ay sonra gelecekmiş 1 ay beklemek sıkıntı olabilir.
![]()
Aynı modelin ledsizi sanırım.
Dostum mesajını beğenmediğimden değil fiyattan oraya beğenmedim koydum.
Amazon'da 2600.
@TyReX06 bak attığım linkte zaten seçeneklerde bu da var.
Ne 1 ayı?
Tamam burada 2600 olanını alabilirsin renksiz ve daha ucuz.
Ayrıca orada öyle yazdığına bakma genelde 1 HAFTA-10 günde geliyor.
Sana kalmış 2 tane 2'si de TR piyasasından 1 k daha uygun model atmışım.
Hangisini alacağın sana kalmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.