42.000 TL'ye RTX ekran kartlı hazır sistem önerisi

Hayır AMD ekran kartlarında yazılımları ile ilgili sorunlar yaşandığını duydum bu yüzden.

O driver hataları eskiden vardı 500 ve 5000 serisinde çokça görülüyordu bu sorunlar 7000 serisinde yok denecek kadar azaldı bu bütçede kesinlikle AMD öneririm veya bütçeni az daha arttırıp 9070 bir sistem alabilirsin.

Hayır AMD ekran kartlarında yazılımları ile ilgili sorunlar yaşandığını duydum bu yüzden

Evet
hayır yaşanmıyor kendim vega 8 e sahip kötü bir grafik birimi değil (2020) ama mavi ekran vb yazılımsal hata yemedim özellikle bu bütçede amd alınız

Hazır sistem önermem illa bir parçası aşırı kalitesiz oluyor ve fiyatı gereksiz pahalı oluyor parça parça isterse atabilirim.

Toplamda 43.493TL. SSD'den biraz kıstım ama fiyatına göre DRAM'i olan en iyi SSD'lerden biridir. Zaten anakart da 2 tane M.2 slotu olduğundan bütçen olduğu zaman 1 tane daha takabilirsin.
Hazır sistem istememin sebebi Sistem montajı yapamamam ve parçaları toplatmak istersem parça çalınması gibi durumlar olurmu

Hazır sistem istememin sebebi Sistem montajı yapamamam ve parçaları toplatmak istersem parça çalınması gibi durumlar olurmu
Sistem montajı okadarda uzun süren bi işlem değil güvendiğiniz bi bilgisayarcıya götürüp başında bekleyip montajlattırabilirsiniz.

hayır ne alaka,sizde toplayabilirsiniz kolay bir şey sadece adımları tskip et youtubede yüzlerce sistem toplama videosu vardır

Technopat Haberler

Geri
Yukarı