VPS port açılamıyor

Resul677

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm öncelikle. Bir VPS server kiraladım ancak ne yaparsam yapayım port açamıyorum. Sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin önereceğin bir yurt dışı vds var mıdır

Gelen ve giden portlara eklediğin halde erişim yoksa hizmet aldığın firmayla iletişime geçmen daha hızlı çözüm olur.

TCP ve UDP portu açmak istiyorum örnek veriyorum 1604 portu ancak port checker ile kontrol ettiğimde port açılmamış olarak gözüküyor. Bu attığım bölümleri ne ile doldurmaliyim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-12-04-13-51-24-273_com.opera.gx.jpg
    Screenshot_2025-12-04-13-51-24-273_com.opera.gx.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 6
Merhaba,

VPS içerisinde 1604 portunu dinleyen uygulama aktif midir? CMD üzerinde netstat -an ile dinlenen portları görebilirsin. Eğer burada 1604 portunu göremiyorsan VPS hiç dinlemiyor anlamına gelecektir. Bu port ile çalışan uygulamayı kontrol etmen gerekir. Eğer port var ise firewall kaynaklı bir durum gibi görülmekte. Attığın resimdeki Source kısmına bağlantı sağlayacağın IP adresini yazman gerekiyor. Eğer herkese açık olmasını istiyor isen all olarak girebilirsin. Destination bölümü ise hedef bölümü. Buraya ise VPS'e ait IP adresini girmen gerekmekte. Portlardaki bölümde aynı şekilde kaynak ve hedef portu. İkisinde 1604 portunu girebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı